enter247.nl

Winkel en webwinkel in Rotterdam

Beoordeel winkel Beoordeel webwinkel

52 recente beoordelingen

Beoordelingen enter247.nl

Winkel
Website
Bereikbaarheid (fysiek)
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bestellen en betalen
Levering en aftersales

Recensies enter247.nl

JJ Verhagen

Vanaf het eerste telefonisch contact voor informatie tot en met de aflevering 100% prima goede desktop heel blij mee

Webwinkel beoordeeld op 12 augustus 2014

Ed Nieuwenhuijzen

Ik heb hier een redelijk zware PC besteld.
Ik ben onder de indruk van de gebruikte materialen/componenten/balans. Kwaliteit gepaard aan goede prijs. Goede keuze!
Ook van de bouwwijze was ik onder de indruk. Netjes afgewerkt, kabels netjes opgebonden, kortom vakwerk!
En als laatste: het additioneel advies van jullie was zeer op zijn plaats. Goed meegedacht!
Kortom, ik ben een zeer tevreden klant. Bedankt!

Webwinkel beoordeeld op 03 augustus 2014

David Sitanala

Ik was opzoek naar een nieuwe computer die niet al te duur was, maar waar ik toch nieuwe games op kon spelen. Mijn neef vertelde dat hij een hele goede site had gevonden, en gaf me de link naar enter247.nl + de computer. Kreeg het een week later, goed verpakt en helemaal in orde.

Webwinkel beoordeeld op 29 juli 2014

H.Verbong

Na wat gezoek op internet en na allerlei reviews gelezen te hebben over dit bedrijf, heb ik toch maar de stap genomen om hier mijn PC te bestellen.
Het contact verliep allemaal via mail, maar wel heel snel en zeer behulpzaam. De PC werd nog iets aangepast en bezorging was heel snel. Goede verpakking en alles in goede staat.
De PC was helemaal leeg en de programma's zijn door mij zelf geïnstalleerd.
Hij draait prima tot nu toe.

Winkel beoordeeld op 28 juli 2014

Jeffrey Knol

Goede service en prijzen.

Na lang gezocht te hebben naar een nieuwe gaming pc ben ik bij enter247 terecht gekomen. Daar heb ik gekozen voor een Kratos game pc van € 519.99 (1000GB HDD, 8GB RAM ATI-Radeon R9-270-2GB videokaart) Daarnaast een extra SSD van 128GB voor het windows 8.1 OS. Dit samen met een beeldscherm, boxen en toetsenbord/muis combo kwam neer op € 846.94. Later wou ik toch een groter beeldscherm en was na het sturen van een mailtje mijn bestelling zonder problemen aangepast. Een paar dagen later stond alles klaar en kon ik het hele pakket ophalen. Bij het ophalen werdt alles nagechecked en een half uurtje later kon ik thuis al aan de slag met mijn gloednieuwe pc. Ik ben zeer tevreden over enter247 en raad het aan bij al mijn vrienden en kennissen die ook een pc zoeken. Kwa prijs/kwalliteits verhouding ben ik geen betere tegengekomen!

Winkel beoordeeld op 10 juli 2014

Arjan Kieft

Enter247 is voor mij de perfecte shop voor al mijn computer apparatuur.
Gisteren om 1 uur complete pc besteld met als extra ssd schijf. Ik belde hem vervolgens op wanneer de pc klaar zou kunnen staan en hij gaf aan dat ik hem met een uurtje kon halen. Helemaal top dus!

Webwinkel beoordeeld op 08 juli 2014

Krish

Ben voor de AMD FX-8350 + 32GB + R9 280X gegaan vanwege budget, nadat ik op internet AMD vs Intel had uitgezocht. Ik had geen zin om € 400,- extra uit te geven aan de i7-4770K + 32GB of beter, omdat ik nog andere dingen wil doen. Tot zover heb ik Guild Wars 2 even snel uitgetest en haal ik buiten de dorpen 70-86 fps op max settings en ASUS Normal ipv Optimal.

De vertegenwoordiger, meneer Lee, is heel klantvriendelijk, reageerde snel op e-mail en beantwoordde duidelijk mijn vragen. Ik had 27 juni de PC besteld en heb het 30 juni opgehaald en via pin betaald. Mooie kast met rode verlichting. Meerde koelers laten plaatsen. Er komt alleen koele lucht uit. Ik heb zelf nog enkele kleine dingen opgelost als bijv. het initiëren van de 2TB HDD, omdat die nog niet bruikbaar was. Daar hebben we mooi Google voor om ook zelf iets te ondernemen.

Geweldige deal! Ik ben heel blij met mijn allereerste game PC, 'Bang for buck'!

Webwinkel beoordeeld op 02 juli 2014

Falstring

enter247 doet gewoon wat je van een prima webwinkel verwacht

Webwinkel beoordeeld op 21 juni 2014

Jeroen Van Delft

Uitstekende en supersnelle service, gunstig gesprijsd, goede producten, top prestatie!

Winkel beoordeeld op 12 juni 2014

Herman Geers

Goede webside met uitstekende aanbiedingen, waarvan ik geprofiteerd heb. Ga zo door.

Webwinkel beoordeeld op 04 juni 2014

Bert

Mooi systeem voor een redelijke prijs.HASWELL i5-4670. Om een systeem op deze site te kiezen moet je jezelf eerst verdiepen. Dus een leek zal hier niet snel een systeem aanschaffen denk ik. Ik vond de site omdat ik het web afspeurde voor een nieuw systeem. Het systeem ziet er netjes uit. De SW (optie), W-7 Home PREM, was voorgeinstalleerd. Enkel nog de productcode invoeren. De standaard processor fan is op d'n duur storend en moet ik nog vervangen voor een stille. Voor 20 Euro heb je er al een. Die had voor dat geld er ook wel standaard in gemogen. Verder de optie card reader erin laten zetten. Echt onmisbaar! Keurig systeem.
Bij bevestiging nog tips voor opties die eventueel direct geinstalleerd kunnen worden.
Snelle levering. Goede prijs/prestatie verhouding.

Webwinkel beoordeeld op 01 mei 2014

Jan Horsmans

EnGenius ECB350, een perfecte keuze!

Het product wordt aangeboden als "Nederlandse variant met helpdesk ondersteuning".
Dit was de doorslaggevende reden voor mij om bij Wifischop te kopen en niet bij een andere (goedkopere) aanbieder.
Wat blijkt........ bij de levering zit enkel een Engelse handleiding.
Dit is me tegen gevallen. Dit hiaat is door Wifishop vervolgens correct en snel gecorrigeerd.
Overigens snelle, correcte levering.

Winkel beoordeeld op 29 april 2014

Jan Horsmans

Nu anderhalve maand in het bezit van een super ASUS computer, beedscherm en 258 Gb SSD (echte aanrader)
Zeer tevreden over advies, kwaliteit, levering en sevice

Webwinkel beoordeeld op 29 april 2014

Koray

goede man nettjes en klantvriendelijk kreeg alles netjes te zien kon het ophalen goede pc voor een goede prijs

Winkel beoordeeld op 25 april 2014

Anton Hummel

Goedkoop, snel en goede Sevice.
Ik had garantieprobleem met Asrock maar is
door Enter247.nl keurig gegeld.
Door mij aanbevolen

Webwinkel beoordeeld op 07 april 2014

Hjja Peeters-kovacs

Goed geholpen maar de site wordt soms telaat vernieuwt de verkochte laptops blijven te lang op de site staan verder goede prijs en vriendelijk aan de telefoon

Webwinkel beoordeeld op 07 april 2014

Tim

Ik had in eerste instantie een klein beetje mijn twijfels maar dit bleek totaal niet nodig. Zeer kundige mensen en erg goede service. Het werkt allemaal super hier en de verhouding prijs/kwaliteit is dan ook echt uitstekend. Wanneer ik weer iets nodig heb zal ik als eerste bij enter247.nl gaan kijken.

Winkel beoordeeld op 06 april 2014

Felicia

Ik vind enter247 een heel goed bedrijf, excellente service, snelle levering, afgestemd op mijn wensen. Alles werkt prima, alle boekjes, en cd's van geïnstalleerde hardware word erbij gestuurd. Vragen worden heel snel beantwoord en to the point. Pc's werken prima tot nu toe, ik heb nog nooit mijn games zo vlot kunnen spelen als nu. Danku!

Webwinkel beoordeeld op 25 maart 2014

H.Schurink

Bestellen, betalen en dag later gelijk de levering.
Daar is niets op aan te merken. Prima!

Webwinkel beoordeeld op 15 maart 2014

Toon 20 volgende recensies

Terug naar enter247.nl.