enter247.nl

Winkel en webwinkel in Rotterdam

Beoordeel winkel Beoordeel webwinkel

55 recente beoordelingen

Beoordelingen enter247.nl

Winkel
Website
Bereikbaarheid (fysiek)
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bestellen en betalen
Levering en aftersales

Recensies enter247.nl

Anton Hummel

Goedkoop, snel en goede Sevice.
Ik had garantieprobleem met Asrock maar is
door Enter247.nl keurig gegeld.
Door mij aanbevolen

Webwinkel beoordeeld op 07 april 2014

Hjja Peeters-kovacs

Goed geholpen maar de site wordt soms telaat vernieuwt de verkochte laptops blijven te lang op de site staan verder goede prijs en vriendelijk aan de telefoon

Webwinkel beoordeeld op 07 april 2014

Walter

Nette pc gevonden op de website en kon deze dezelfde al afhalen in Amersfoort. Dit blijkt een woonhuis te zijn waar je in de hal je pc te zien krijgt en even de bios mag inspecteren wat er in de pc zit, Na een paar weken gemaild met enter247 voor het vervangen van videokaart omdat de onboard videokaart toch wat te licht bleek. Probleem dan is dat de pc weer afgegeven moet worden in Amersfoort tussen bepaalde tijden of tegen meerprijs opsturen met TNT. Er voor gekozen om zelf een videokaart te installeren op zich een simpel klusje wat je makkelijk zelf kan, maar na installatie bleek het moederboard niet meer te werken. Na wat mailverkeer werd er een RMA aangemaakt en kon de pc opgestuurd worden of afgegeven worden in Amersfoort, met de vermelding dat indien het een gebruikersfout was er € 49 onderzoekskosten in rekening gebracht zou worden. Door de toonzetting in de mails ben daar ik maar gestopt en ben er gemakshalve maar vanuit gegaan dat de reparatie als gebruikersfout uitgelegd zou worden, en heb zelf maar het moederboard vervangen (kosten € 45), dat leek mij goedkoper, en dat scheelt ook nog 2x transportkosten.

Winkel beoordeeld op 07 april 2014

Tim

Ik had in eerste instantie een klein beetje mijn twijfels maar dit bleek totaal niet nodig. Zeer kundige mensen en erg goede service. Het werkt allemaal super hier en de verhouding prijs/kwaliteit is dan ook echt uitstekend. Wanneer ik weer iets nodig heb zal ik als eerste bij enter247.nl gaan kijken.

Winkel beoordeeld op 06 april 2014

Felicia

Ik vind enter247 een heel goed bedrijf, excellente service, snelle levering, afgestemd op mijn wensen. Alles werkt prima, alle boekjes, en cd's van geïnstalleerde hardware word erbij gestuurd. Vragen worden heel snel beantwoord en to the point. Pc's werken prima tot nu toe, ik heb nog nooit mijn games zo vlot kunnen spelen als nu. Danku!

Webwinkel beoordeeld op 25 maart 2014

H.Schurink

Bestellen, betalen en dag later gelijk de levering.
Daar is niets op aan te merken. Prima!

Webwinkel beoordeeld op 15 maart 2014

Janssen

Fluisterstillevoeding voorpc besteld; supersnel, supergoedkoopen prima werkend!

Webwinkel beoordeeld op 17 februari 2014

Pepijn Meijer

Goede shop met veel dingen te koop, ook een goede prijs en snelle levering. en ook mooi is dat ze als je iets beter wilt ze het gewoon aanpassen naar wens!

Winkel beoordeeld op 17 februari 2014

E

Ik heb een gaming pc bestelt op de webwinkel van enter247, en moet zeggen dat ik z'n game pc met deze goeie specs nergens anders kan vinden met deze goeie prijs!

De website heeft veel te bieden en alles is ook voordelig, na de aanschaffing van mijn pc heb ik ook een logitech toetsenboord bestelt en daar ben ik zeer tevreden over.

Ik zou zeggen neem een kijkje op de webwinkel en zie het voor jezelf! :)

Webwinkel beoordeeld op 14 februari 2014

Rob

Nergens goedkoper kunnen vinden. PC werkt voortreffelijk. Geen minpuntje kunnen bedenken.

Webwinkel beoordeeld op 02 februari 2014

G De Munnik

snel en goed geen gedoe gewoon zoals het hoor bedankt voor de goede service

Webwinkel beoordeeld op 26 januari 2014

Jack.Rozik

Ik ben erg tevreden met mijn pc het werkt prima. Ik heb alles zoals was afgesproken,ook via de telefoon kreeg ik heel rustig en geduldig goede adviezen.Ik hoop dat je nog heel lang mag bestaan want zulke adviezen hebben juist klanten nodig.Wij allen staan achter jouw.

Webwinkel beoordeeld op 22 januari 2014

Paul Van Houweninge

Via een advertentie op Marktplaats hier terecht gekomen. Ik had er geen ervaring mee, maar heb online een desktop bestelt. Prima service. Snelle reactie en heb de PC op afspraak kunnen ophalen in Amersfoort. Zeer tevreden over de apparatuur en de communicatie.

Webwinkel beoordeeld op 20 januari 2014

A.H. Den Boer

Ik had zoveel goede recenties gelezen dat ik er een beetje scetptisch van werd. Uiteindelijk de knoop toch maar doorgehakt. Een snelle desktop gekocht voor een nette prijs.
Na afhalen bleek er iets mis mee te zijn.
Achteraf gezien bleek dit met een biosupdate opgelost te kunnen worden.
Na mijn mailtje werd er meteen een andere desktop klaargemaakt die ik binnen zeer korte tijd kon omruilen.
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en zeer tevreden over de service.
Enter247 doet er alles aan om u zo snel en correct mogelijk te helpen.

Webwinkel beoordeeld op 20 januari 2014

Frank Nieuwendijk

Op eerste gezicht lijken ze iets duurder dan de andere pc-bouwers, maar de componenten zijn gewoon net iets beter en nieuwer. Snel en deskundig antwoord op email en directe levering. Nog geen ervaring met aftersales/garantie.

Webwinkel beoordeeld op 20 januari 2014

Carel Marsman

Heb een aantal weken op internet rondgekeken naar diverse aanbieders met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Daarna een aantal maal gemaild met ENTER247.nl, en op basis van de snelle en service gerichte antwoorden de knoop doorgehakt. Geen moment spijt tot nu toe; desktop en randapparatuur werken uitstekend. Wat mij betreft is ENTER247.nl een aanbeveling waard!

Webwinkel beoordeeld op 19 januari 2014

Bboy

super kwalitiet servis met echt goede prijzen ik heb deze computer gekocht http://www.enter247.nl/shop/index.php?dispatch=products.view&product_id=658 werkt echt super echte mosnter pc for batllefiled 4 battlefiled 3 need for speed rivals so sneel allen probleem is computer wanner ik spell game maakt heel geluid pc koeler en cpu koeler ... ik heb mijn computer en woonkamer dus iederen last van geluid...maar rest echt super

Winkel beoordeeld op 17 januari 2014

Multi Connect

heb nu meerdere malen PC aangeschaft via www.enter247.nl en heb uitstekende ervaringen met deze club, Snel , accuraad alles volgens afspraak, alles klopt,.
Heb bij kennissen aanbevolen deze waren ook allemaal erg tevreden

volgende zakelijke of Prive PC's komen weer bij enter247 vandaan

Webwinkel beoordeeld op 17 januari 2014

Van Den Hoek

Via marktplaats gevonden, zeer vriendelijk geholpen om nog vlak voor de kerstdagen de computer in huis te hebben als cadeau voor onze zoon. Super goede service en behulpzaamheid. Pc systeem werkt prima, alles naar wens voor een prima prijs! Top ..ga zo door!

Winkel beoordeeld op 17 januari 2014

Toon 20 volgende recensies

Terug naar enter247.nl.