HDHTPC.NL

Webwinkel in Amersfoort

Beoordelingen HDHTPC.NL

Website
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bestellen en betalen
Levering en aftersales

Recensies HDHTPC.NL

Bekijk in totaal 14 recensies:

Eindelijk een zaak met een goede aftersales.
Goed bereikbaar, deskundig, en doen wat ze beloven. Een topzaak mijn volgende HDTPC koop ik hier zeker weer.

Webwinkel beoordeeld op

In oktober 2014 heb ik een vM HDHTPC (A10) bij hdhtpc.nl aangeschaft. Dit in aanvulling op mijn van Medevoort audioinstallatie. Navolgend mijn ervaringen.
- De vM HDHTPC sluit qua niveau goed aan op het (high end) niveau van mijn audio installatie.
- De PC is perfect werkend afgeleverd. Ik leidt het digitale geluidssignaal naar mijn vM installatie (de vM DA460 DAC).
- De PC speelt audio en video materiaal, zowel van harddisk, drive als via QOBUZ (een CD kwalliteit audio streaming service) perfect af. Het klinkt 100% (en ik heb audiofile neigingen) en de beeldkwaliteit is naar mijn waarneming echt beter dan op andere PC's of laptops. Bv. Youtube filmpjes zien er strakker uit.
De service van Erik is top. De 2 keren dat ik iets had dat ik zelf niet 123 kon oplossen belde ik en kwam hij snel op de lijn en heeft hij mij (remote ingelogd) relaxed, vriendelijk en professioneel geholpen.
Ik ben zeer tevreden over het product en de service. Ik durf HDHTPC.nl volmondig aan te bevelen.
Egbert van den Bol

Webwinkel beoordeeld op

Ik wilde een goede audiofiele multimedia PC waarvan het geluid via een externe DAC op de stereo set aangesloten wordt en met HDMI de TV. In eerste instantie een multifunctional voor het streamen van muziek vanaf de NAS of Spotify, maar ook voor Netflix en DVD/Blu-ray. Uiteindelijk een van Medevoort gemodificeerde HDHTPC (A10) aangeschaft.

Die HDHTPC bevalt erg goed. Start snel op, is stil, werkt stabiel/betrouwbaar en klinkt opvallend beter dan mijn oudere zelf samengestelde media-pc. Na een aantal maanden begaf (kan gebeuren) de SSD het. Contact opgenomen met HDHTPC, die de PC snel en kosteloos repareerde. Alles werkt weer zoals het hoort. HDHTPC heeft kennis van zake, levert kwaliteitsproducten waar ze achter staan en dat met een zeer goede service. Aanrader!

Webwinkel beoordeeld op

In Januari 2014 een door Van Medevoort gemodificeerde HDHTPC (A8) aangeschaft.

Als hifi fan was ik op zoek naar geluidsmatig het beste alternatief voor het streamen van muziek op internet sites zoals Pandora en Spotify via mijn bestaande Van Medevoort hifi installatie.

Erik van Vulpen van HDHTPC.NL was een zeer kundige gesprekspartner om invulling te geven aan mijn specifieke wensen.

Nadat ik HDHTPC had aangesloten waren er een paar praktische problemen die direct door Erik werden opgepakt en opgelost.

De service en adviezen van Erik waren geweldig. Alle software werd door HDHTPC geinstalleerd en afgesteld op mijn wensen.

Ik ben meer dan 100% tevreden over het resultaat van onze samenwerking.

Zelden heb ik beter advies gekregen dan van Erik van Vulpen van HDHTPC wat betreft de aanschaf van audio / video apparatuur.

Voor alle toekomstige nieuwe onderdelen voor mijn hifi installatie ga ik nu naar HDHTPC.NL

Als je op zoek ben naar eerlijk, betrouwbaar en deskundig advies voor het aanschaffen van HDHTPC, audio en video apparatuur dan is HDHTPC.NL het juiste adres.

November 9, 2014, Houston (USA)
Paul Lemmens

Webwinkel beoordeeld op

De 1200 werkt naar behoren .Hij Is snel ,ook brandt hij de blu-rays goed. Het enige min puntje wat ik ondervind
is dat de internetverbinding wel eens weg is.

Webwinkel beoordeeld op

Goed geholpen, juist advies, misschien iets duurder, maar geen probleem gezien advies.

Webwinkel beoordeeld op

Ik heb een van Medevoort versterker aangeschaft via HDHTPC. Gratis levering aan huis. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor de levering. Tevreden klanten kring opbouwen staat bij hun hoog in het vaandel. Het enthousiasme over de producten is aanstekelijk.

Webwinkel beoordeeld op

Prachtmachine !
Enige tijd geleden een Pc gekocht en deze is fantastisch, snel, up-to-date, meer dan goed en ook nog eens mooi om te zien(Silverstone behuizing).
De HTPC is voorzien van een snelle processor, zeer nuttige software (XBMC CYberlink PowerDvd o.a)een duidelijke handleiding in het nederlands en bovendien een intel processor programma die je processor maximaal laat presteren en updates aangeeft.
Chapeau voor de mensen van HDHTPC, top produkt afgeleverd! Klasse!

Groet Jan Waber

Webwinkel beoordeeld op

Uitstekend service, goede prijzen, snelle levering.

Webwinkel beoordeeld op

Uitstekende ervaring, snelle service, adequate mailvoering, bestelde HTPC voldeed en voldoet nog steeds aan de verwachtingen. Uiterst scherpe prijs kwaliteitsverhouding.
Hier spreekt een tevreden klant, een anomalie bijna in deze tijd.

Webwinkel beoordeeld op

Deskundig advies gekregen, ook na de koop had ik nog enkele vragen deze zijn tot mijn tevredenheid beantwoord.

Webwinkel beoordeeld op

Enorm aangetrokken tot de kwaliteit van o.a. VanMedevoort, vorige week besloten om de HTPC A10 PC-C37 aan te schaffen,. Heb deze gisteren ontvangen en ben geweldig tevreden! De mooie behuizing heeft een aluminium strip en oogt zeer strak. De pc is werkelijk razend snel en bovenal onhoorbaar, zeer stil, niet te vergelijken met mijn oude mediabox. Beeld en geluid: Super! Als extra bleek tot mijn verrassing XBMC al geïnstaleerd. Dank ook voor de vriendelijke telefonische service en tips. Mvg, Antonie.

Webwinkel beoordeeld op

Ben heel er tevreden over deze firma.
Men kan echt merken dat de klant en kwaliteid vooropstaan.
Ga zo door Erik !!

Webwinkel beoordeeld op

HDHTPC.NL doet wat ze beloven. Daarnaast kan je ze altijd bellen voor hulp bij het product. De kwaliteit van hun HTPC's is erg goed! De meegeleverde handleiding brengt je goed op weg bij de integratie van de HTPC in je TV/audio installatie. HDHTPC.NL is een aanrader.

Webwinkel beoordeeld op

Terug naar HDHTPC.NL.