Wifimedia

Winkel en webwinkel in ARNHEM

Beoordeel winkel Beoordeel webwinkel

1 recente beoordeling

Beoordelingen Wifimedia

Winkel
Website
Bereikbaarheid (fysiek)
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bestellen en betalen
Levering en aftersales

Recensies Wifimedia

Bekijk in totaal 280 recensies:

Deze week een NAS besteld bij Wifimedia. Door een fout bij PostNL (waarschijnlijk door drukte in verband met de feestdagen), leek het er op dat mijn bestelling retour zou worden gestuurd nadat ik 1x niet thuis was bij de bezorgpoging. Zo stond het namelijk op het briefje dat PostNL achter had gelaten. Uit voorzorg direct Wifimedia gebeld. Ik kreeg snel iemand aan de lijn en de persoon in kwestie was erg beleefd. Ondanks dat het niet hun fout was, probeerden ze direct te zoeken naar een oplossing. Ze stelden zelfs voor dat zodra ze een melding kregen dat het pakket toch retour zou komen, ze direct een ander exemplaar zouden opsturen zodat ik niet langer hoefde te wachten. Dat noem ik topservice! Kortom, goede webshop en bovendien prima prijzen. Aanrader!

Winkel beoordeeld op

Altijd betrouwbaar en beschikbaar !!!!!

Winkel beoordeeld op

Wat een heerlijke winkel met enorm gedreven personeel en eigenaars. Eerlijk advies gaat boven platte verkoop.
Daarnaast zijn ze altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen en roesten ze niet vast in standaard producten
Kwaliteit boven kwantiteit en eerlijke goede adviezen

Winkel beoordeeld op

Prettige winkel met erg goed personeel! Behulpzaam en kundig,mensen die echt verstand hebben van hun vak. Winkel is goed bereikbaar, prijs kwaliteit verhouding is goed en ook een geweldige webshop. Ga zo door mannen!!

Winkel beoordeeld op

Fijne winkel. Gezellig, prima luisterruimtes. Veel kennis van alles wat betrekking heeft op digitale audio. Goed assortiment hierin. Zeer servicegericht.

Winkel beoordeeld op

Wifimedia heeft een breed assortiment aan gerichte wifi oplossingen en geven subliem advies. De winkel is zeer strak ingericht en geeft een overzichtelijk gevoel. Met een kopje koffie in de hand word je netjes rondgeleid op zoek naar de oplossing die bij jou past. Een specialist die voor z'n vak staat.

Winkel beoordeeld op

Ruim opgezet, fijne banken om geluid en beeld rustig te ondergaan, keuze in kwaliteit is precies genoeg. Je wordt niet bedolven onder tig merken waardoor je het bos etc etc parkeergarage en station vlakbij

Winkel beoordeeld op

Echt een hele pretige winkel. Recent een western digital red die na 26 mnden slecht werdt direct omgeruild en nwe mee gekregen. Goed hulp per telefoon. Prima winkel met goede uitleg. P garage om de hoek. Prijs scherp. Hadden we maar meer van dit soort winkels.

Winkel beoordeeld op

De winkel is gemakkelijk te vinden met voldoende parkeerplaatsen in de buurt.
Met de telefoon ook goed bereikbaar.
Zelf een keer moeilijkheden met mijn Synology server, werd op afstand goed geholpen de boel weer draaiend te krijgen, alle lof voor de medewerkers van WiFi media.

Winkel beoordeeld op

Fijne zaak, soms net een euro duurder, maar je krijgt echt service hier!

Winkel beoordeeld op

geweldige ondersteuning, de mensen daar hebben er kijk op.
en top spullen..

Winkel beoordeeld op

Vriendelijk, deskundig, prompte toezending van spullen, goede bereikbaarheid zowel telefonisch als per auto.

Winkel beoordeeld op

Ben al een paar jaar een trouwe klant. Ik kan altijd alles vragen, via mail, telefoon of app, krijg altijd snel antwoord en het juiste advies.
Prijstechnisch prima concurrend met andere vergelijkbare (web)winkels. Ook heb ik gebruik moeten maken van garantie en altijd super netjes en goed opgelost.
Klant is koning is bij wifimedia een pure feit!

Winkel beoordeeld op

Mooie winkel, goed advies. Alles op het gebied van Digital Sound en Vision.

Winkel beoordeeld op

Zeer tevreden over de snelle en nette service

Webwinkel beoordeeld op

Proffessioneel bedrijf, vriendelijke bediening, duidelijke uitleg, goede mogelijkheden in de winkel om div. merken te bekijken en beluisteren, snelle reactie per telefoon en en e-mail, duidelijke website, bereikbaarheid redelijk door parking in de buurt. Jammer dat je niet voor de deur kunt parkeren.

Winkel beoordeeld op

Uitstekende service en klantgerichte instelling medewerkers

Winkel beoordeeld op

Ik ben al jaren een tevreden klant van WiFi media. Voor mijn vragen hebben ze een goed antwoord. De winkel is mooi ingericht.

Winkel beoordeeld op

Een top zaak, met goed en deskundig vriendelijk en behulpzaam personeel

Winkel beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar Wifimedia.