Informatique computers en componenten bv

Winkel en webwinkel in Berkel en Rodenrijs

Beoordeel winkel Beoordeel webwinkel

4001 recente beoordelingen

Beoordelingen Informatique computers en componenten bv

Winkel
Website
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bereikbaarheid (fysiek)
Bestellen en betalen
Levering en aftersales

Recensies Informatique computers en componenten bv

Bekijk in totaal 9599 recensies:

Makkelijk te vinden, mooie winkel met duidelijke opstelling en vriendelijk bekwaam personeel.

Winkel beoordeeld op

Ondanks mijn eigen fout bij de bestelling en het laat opmerken daarvan, werd door Informatique zonder problemen de order gewijzigd en werden de juiste producten geleverd. Hele goede service!

Webwinkel beoordeeld op

Onlangs een router gekocht bij informatique, klein probleempje met usb poort ervan maar met goede hulp en advies is dit goed opgelost ! router werkt uitstekend !!
als ik weer wat nodig heb weet ik waar ik naar toe moet!!

Winkel beoordeeld op

Prima webwinkel, grote keuze snelle levering. Ook een veilig gevoel dat ze fysiek ook een winkel hebben. Al jaren klant.

Webwinkel beoordeeld op

Duidelijke webshop met informatie over hun zelfgebouwde computers. Ik heb een inBusiness pc besteld met gewijzigde componenten. Was geen probleem. Door dat er geen ballast software op staat wat bij een merk pc wel mee geïnstalleerd word, is deze pc veel sneller en veiliger.

Winkel beoordeeld op

Dik in orde.

Winkel beoordeeld op

my go to shop for anything related to computrers, 3 cheers to you guys (and girls). Keep up the good work!

Winkel beoordeeld op

Fijne overzichtelijke winkel met deskundig en vriendelijk personeel. Bereikbaarheid is prima met goede parkeermogelijkheden. Het is een waar genoegen hier te kopen.

Winkel beoordeeld op

Voor het eerst iets via deze webwinkel gekocht.
Alles is prima verlopen en bestelling is vlot binnengekomen!

Webwinkel beoordeeld op

Altijd perfecte service in de winkel, ook bij garantiezaken. Zeer deskundig en vriendelijk personeel en voor mij een reden dat ik hier altijd weer terug kom.

Winkel beoordeeld op

Een goede altijd betrouwbare en ook deskundige webwinkel

Winkel beoordeeld op

Voor een goede kennis, die nog met windows Vista werkte zocht ik een nieuw systeem die vond ik alleen zat er geen SSD harddisk in. Na enkele e-mails had ik zonder enige verplichting een offerte, nadat ik goedkeuring had gegeven kon ik het systeem via ideal betalen en werd het opgestuurd . GEWOON SUPER

Webwinkel beoordeeld op

Altijd tot volle tevredenheid besteld. Nu voor het eerst gebruik moeten maken van de garantie i.v.m.defect na ruim een jaar. Ook dit is tot volle tevredenheid opgelost. Ook snelle reacties op vragen via email.

Webwinkel beoordeeld op

Fritz!wlan USB stick AC 860 besteld vanwege probleem met Devolo dlan 200 AVmini, gisteren besteld vandaag in huis, geeft nu een optimale verbinding met Fritzbox 7390, zeer prettig contact met verkoopafdeling vanwege betalingsproblemen. Zeer tevreden.

Webwinkel beoordeeld op

Mooie winkel, schoon en opgeruimd waar veel dingen te bekijken zijn en professionele hulp aanwezig is. Met nummers voor verschillende onderdelen wordt de klant op volgorde geholpen. Vooral als je weet wat je wilt kopen is de snelbalie een uitkomst.

Winkel beoordeeld op

Ruime winkel met voldoende uitstallingen om je ogen de kost te geven, die makkelijk te bereiken is en hebben een ruime parkeerplaats, dus altijd plek. Het afhalen van online bestellingen gaat altijd goed, de website is overzichtelijk en netjes. Bij problemen helpen ze je altijd goed en doen soms meer dan verwacht. Klasse!

Winkel beoordeeld op

Zeer betrouwbaar en snelle levering.

Winkel beoordeeld op

Blijft een topwinkel. Service elke keer, als er een probleem is, goed geregeld. Website is duidelijk een makkelijk. Locatie is perfect met goed parkeren. Telefoon wordt snel beantwoord. Nooit een miskoop gehad. Prijs is concuratief, en als ze iets duurder zijn, wint de locatie (woon in Berkel).

Winkel beoordeeld op

Ik ben al ongeveer 20 jaar een tevreden klant van Informatique. Misschien niet de goedkoopste, maar de goede service en het deskundige personeel maakt dat ruimschoots goed. Voorbeeld: Bij een laptop verkeerde geheugen uitbreiding gekocht. Werd zonder discussie omgeruild en ik hoefde alleen het verschil bij te betalen. Een monitor werd tot twee keer toe zonder problemen omgeruild vanwege lichtlekken en een dode pixel.

Winkel beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar Informatique computers en componenten bv.