Informatique Computers en Componenten

Winkel en webwinkel in Berkel en Rodenrijs

Beoordeel winkel Beoordeel webwinkel

128 recente beoordelingen

Beoordelingen Informatique Computers en Componenten

Winkel
Website
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bereikbaarheid (fysiek)
Bestellen en betalen
Levering en aftersales

Recensies Informatique Computers en Componenten

Bekijk in totaal 10058 recensies:

Nieuwe Google tel gekocht, die ik direct nodig had voor mijn werk en zou volgende geleverd worden. Div malen naar brievenbus gelopen, thuis gezeten. Niks, volgende dag zou deze geleverd worden, weer niets. De telefoon moest zelfs nog geïmporteerd worden bleek na telefonische navraag. De verkoper trok zelfs na vier maal mijn verhaal in twijfel. Eerste en laatste keer bij deze zaak die dingen verkoopt die ze niet eens hebben.

Winkel beoordeeld op

Zeer compleet assortiment en kundig personeel die weten waarover ze het hebben. Niet te vergelijken met een Mediamarkt of Correct. Met name het assortiment aan componenten is uniek te noemen.

Winkel beoordeeld op

Regelmatig koop ik wat bij informatique. Altijd naar tevredenheid. Maar laatste tijd gaat de voorraad kennelijk omlaag en is het zo bedroevend als je met een product in je handen staat om af te rekenen, het kennelijk al gereserveerd is. Triest als je de internetverkopen uit je winkel moet halen i.p.v. het magazijn. De laatste winkel die ik ken die dat ook ging doen is 3 jaar gelden failliet gegaan....

Winkel beoordeeld op

Betaling ontvangen en levering is snel. Maar als er dan een artikel defect is zijn ze niet thuis. 15 maart access point retour gestuurd aangezien deze niet meer aan ging. Inmiddels 23 april een aantal telefoontjes verder weten ze nog steeds niets te vertellen wanneer het nu opgelost wordt.

Webwinkel beoordeeld op

In eerste instantie een Synology DS416slim aangeschaft om wat te experimenteren met een set bestaande 2,5" HDD's. Dit met de bedoeling om deze later uit te breiden met extra aan te schaffen nieuwe HDD’s.

Op de site was vermeld dat deze NAS alleen geschikt was voor 2,5” schijven, met in een onderstaande tabel een overzicht van de geschikte schijven voor deze NAS. Na de bestelling bleken deze echter van het formaat 3,5” en dus ongeschikt. Dus een foutieve weergave op de (naar aanleiding van deze affaire inmiddels aangepaste) site.

Met de door Informatique aangenomen uitgangspunt “verkeerde aanschaf klant” verliep oplossen van dit probleem vrij stroef en weinig flexibel. Moest bijvoorbeeld eerst maar apparatuur terug sturen alvorens tot vervanging kon worden overgegaan, of dubbel bestellen.
Uiteindelijk is dit wel opgelost, maar kwam de totaal investering van de uiteindelijke configuratie belangrijk hoger uit dan destijds voorgesteld op de site. Verder is een naar gevoel van de klantonvriendelijke benadering gebleven.

Winkel beoordeeld op

De website, prijs/kwaliteit verhouding en bestellen en betalen van Informatique zijn vergelijkbaar met, maar zeker niet slechter dan andere webwinkels.
Waar Informatique erg sterk in is, is de bijkomende service. De kussentjes van de gamingstoel die ik gekocht had ontbraken (niet vanwege Informatique). De enkele mail met het probleem werd erg snel beantwoord en nieuwe kussentjes werden direct besteld en naar mij gestuurd. Dus precies wat je wilt hebben qua service!

Webwinkel beoordeeld op

Het bestelde product is op een zeer vlotte manier en in een zeer goede verpakking afgeleverd.

Winkel beoordeeld op

Wat een snel gemak! Levering binnen 24h, goed verpakt. Puike eigen merk PC (klein en stil), makkelijk te installeren en compleet geleverd met alle gebruikte spullenboel. Ik ben fan!

Webwinkel beoordeeld op

Goede website . Betalen met IDeal is makkelijk en snel . En binnen 2 werkdagen gekregen wat ik besteld had

Webwinkel beoordeeld op

Wilde een nieuwe moederbord retourneren en omruilen voor een andere mobo vanwege geheugen compatibiliteit en features die ik achteraf prefereerde van een ander merk.

Kwam er een service medewerker en het eerste opmerking die hij maakte was; moederbord mist een capacitor! (dit terwijl er op dat plek nooit een capacitor zat..) bevooroordeling lag klaar bij hun servicedesk.

uiteindelijk werd het retour geweigerd vanwege een kras wat nauwlijks zichtbaar is op de rand bij 1 van de GPU sloten.

Dubieuze praktijken, wordt letterlijk een excuus gezocht om het product niet retour te nemen. De doos was overigens niet eens gesealed en ik ben zo dom geweest om dit niet vooraf te controleren.

Ik had geduld moeten hebben en het product bij een vertrouwde webshop moeten bestellen.

Nooit meer informatique.

Winkel beoordeeld op

Fantastische winkel met uitgebreid aanbod van artikelen. Personeel is deskundig en niet opdringerig. Het in rekening brengen van verzendkosten is een mooie gelegenheid om een bezoek te brengen aan de winkel om het bestelde product af te halen.

Winkel beoordeeld op

over de bereikbaarheid via de telefoon of e-mail kan ik nog niet oordelen, en voor de prijs kwaliteit, kan ik alleen zeggen, dat ze goedkoper zijn als de grote concurenten.

Winkel beoordeeld op

Alles is perfect alleen de prijzen die soms schrik wekkend zijn LOL.

Winkel beoordeeld op

Ik koop al jaren computers en onderdelen en ben steeds heel tevreden. Dank jullie wel voor de service.

Webwinkel beoordeeld op

Informatique beschikt over een adequaat pre-sales team. Ze weten wat ze verkopen, luisteren goed naar hetgeen de klant vraagt en zijn daarnaast technisch goed onderlegd. De prijs/kwaliteit is prima in orde. Ja, een betrouwbare organisatie die ik iedereen van harte aanbeveel.

Winkel beoordeeld op

Geen gezeur, geen gezanik, gewoon GOED

Winkel beoordeeld op

Gewoon een goed bedrijf.

Winkel beoordeeld op

Groot assortiment, deskundige voorlichting , goede service

Winkel beoordeeld op

Topwinkel met goede service!

Winkel beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar Informatique Computers en Componenten.