Van Geijn Computer Services

Winkel in Dieren

Beoordeel winkel

1 recente beoordeling

Beoordelingen Van Geijn Computer Services

Winkel
Website
Bereikbaarheid (fysiek)
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit

Recensies Van Geijn Computer Services

Bekijk in totaal 33 recensies:

Jj de Ruiter

Al meerdere keren met vragen en mijn pc langs geweest, altijd denken ze mee en geven goed advies. Voor het uitbreiden van geheugen, het vervangen van je moederbord en dergelijke kan je prima bij ze aankloppen. Ook prijstechnisch niets te klagen!

Winkel beoordeeld op 06 mei 2020

DAL Stephan

Ben wel eens de winkel binnen geweest voor accessoires, maar eergisteren testte ik voor het eerst hun niveau van expertise uit.

Mijn computer kreeg weer eens blauwe schermen -heb het pijnlijk veel meegemaakt met mijn huidige machine- en door eerdere ervaringen (met andere bedrijven) was ik niet heel positief ingesteld dat deze mensen mijn computer terug zouden geven zonder dat alles weer terug naar de fabrieksinstellingen werden gezet. Ik heb deze computer namelijk al 3 keer schoongemaakt/leeg teruggekregen in relatief korte tijd, dus ik maakte mezelf klaar voor slecht nieuws.

Maar ze hebben het voor elkaar gekregen; het was een simpel probleem dat snel en goedkoop op te lossen was. Ik had mijn computer laat in de middag afgegeven en kreeg het de volgende ochtend alweer terug, erg ideaal, aangezien ik het nodig heb voor hobby en werk.

Basisprijs voor het afgeven is 25 euro, wat het ook gebleven is, maar voor 70 in totaal konden ze het defecte RAM kaartje vervangen met een nieuwe. Had toch wel graag dat het werkgeheugen hetzelfde bleef, dus waarom niet gelijk goed doen. Een nieuwe computer kost meer.
Alles werkt weer alsof er nooit wat gebeurd is, ik ben erg dankbaar en blij dat ze zo dichtbij zitten. Een uiterst vriendelijke jongen heeft mijn geratel aangehoord en me persoonlijk geholpen, meer vraag ik niet van een bedrijf.

Ik kom graag terug, maar liever niet, want dat betekend dat mijn computer weer eens stuk is, lewl.

Winkel beoordeeld op 03 maart 2018

Dirk van boekel

Top Winkel!!! Absoluut aan te raden

Winkel beoordeeld op 10 februari 2018

W.deJager

Met virus klacht naar de winkel waar dit euvel vakkundig en snel opgelost is.
Zeer prettig geholpen!!!

Winkel beoordeeld op 18 januari 2018

Danielle den Dunnen

Zeer fijne winkel met vriendelijk en vakkundig personeel!
Als er iets mis is met ons kassa systeem is dat altijd supersnel opgelost!
Een aanrader... ook voor bedrijven!

Winkel beoordeeld op 12 juli 2017

Liesting

Kapotte iPhone gebracht, super geholpen, snel klaar en helemaal als nieuw. Bedankt en top geregeld!!!!!

Winkel beoordeeld op 04 maart 2017

Mevr. Welten

Prettige winkel met kundig personeel. Laptop aangeschaft uit de folder actie. Alle data keurig overgezet van mijn oude laptop op de nieuwe. Laptop was zelfs goedkoper bij van Geijn dan bij de Mediamarkt. De negatieve recensies hieronder heb ik tijdens al mijn bezoeken nog nooit ervaren.

Winkel beoordeeld op 01 februari 2017

Ton Van Hoof

Zeer slechte service. Geven geen garantie van een jaar en proberen het af te schuiven op klant.

Winkel beoordeeld op 19 oktober 2016

Rudie

Deze winkel is echt waardeloos. Ze stunten met een aanbieding en vervolgens kom je erachter dat het ergens anders 40% goedkoper is. Ook komen ze gemaakte afspraken niet na en de zogenaamde "garantie" die ze geven komen ze ook niet na. Ga hier niet naartoe.

Winkel beoordeeld op 27 juni 2016

Dennis Balvert

De heren bij van Geijn zijn zeer deskundig. Als er problemen met de pc zijn worden deze altijd netjes verholpen, ook is het fijn dat alles op locatie gedaan kan worden. Ook mijn vijfde pc koop ik bij hun.

Winkel beoordeeld op 21 december 2015

Martijn Beek

Mijn computer moest worden opgeschoond omdat deze vol met virussen zat. Ik zag van Geijn op internet en ben er heen gegaan. Het pand zag er aardig uit. Toen ik binnen kwam werdt het minder aardig want ik werdt niet eens begroet. Nou geef ik iedereen natuurlijk een tweede kans. Mijn computer heb ik voor 35 euro laten schoon maken wat ik al aan de dure kant vondt. Mijn fan was schoon maar er zat nog enorm veel stof in de kast en verder is er niks gebeurd. Vindt dit erg jammer en dit was de eerste en laatste keer dat ik bij van Geijn ga winkelen.

Gr. dhr Beek

Winkel beoordeeld op 04 november 2015

Marco

Ik wordt keurig geholpen zowel door de winkelmedewerker als servicemonteur. Nette correcte prijzen voor de geleverde diensten. Snelle vakkundige service en heb dus geen klachten!

Winkel beoordeeld op 28 oktober 2015

Wesley

Top bedrijf, om advies gevraagd voor een desktop waar onder andere grafische programma's programma's zoals Adobe Photoshop en dergelijken op moest draaien. Hiervoor een goed advies gekregen wat de beste keuze is. Ook medegedeeld dat mijn wifi erg slecht was thuis. Hiervoor hebben ze een monteur langs gestuurd. Deze heeft wat onderzoek uit gedaan. Waarna bleek dat de router niet sterk genoeg was, deze hebben ze meteen ter plaatse vervangen! Sindsdien is het wifi netwerk perfect thuis! Ook telefonisch zijn ze goed bereikbaar. website is overzichtlijk! en de prijzen en het kwaliteit is top!

Winkel beoordeeld op 20 april 2015

Benjamin Blok

Van geijn is een winkel is heel erg betrouwbaar, word meteen geholpen zodra ze tijd hebben, kortom gewoon een goede zaak! echt een aanrader.

Winkel beoordeeld op 18 april 2015

Folkers

Goede winkel met een ruim assortiment aan kwalitatieve producten, goede service en verstand van producten, zeker het bezoeken waard als je een product zoekt!

Winkel beoordeeld op 17 april 2015

TVS

Ik ben al geruime tijd klant naar alle tevredenheid, Klachten heb ik eigenlijk niet wanneer een van mijn computers niet doet wat die moet doen is dit snel en vakkundig opgelost tegen een normale prijs. Ook geven de medewerkers uitstekende adviesen en leggen de diagnose uit, Dit ervaar ik zeer prettig!

Winkel beoordeeld op 20 januari 2015

Anoniem

Van Geijn heeft een nette verzorgde winkel maar helaas vind ik de prijzen te hoog en de service ontbreekt vaak, dit hoor ik regelmatig van meerdere mensen die zelfs aangeven er niet meer heen te zullen gaan en liever een paar extra kilometers rijden voor een winkel waar je met geduld geholpen wordt.

Winkel beoordeeld op 06 januari 2015

Tak Administratie Service/ Rinus Tak

Uitstekende service krijg ik hier. Als ik problemen met de software heb weten ze vaak meer dan bij menig helpdesk. Ook goede informatie bij aanschaf van hardware. Ik ben nu al jaren tevreden klant bij Van Geijn Computer Services in Dieren.
Rinus Tak van Tak Administratie Service te Dieren

Winkel beoordeeld op 19 november 2014

Folkert

Nadat 2 weken geleden mijn harde schijf van mijn laptop het begaf, hebben de medewerkers van Van Geijn met zeer veel toewijding er voor gezorgd dat met behoud van alle gegevens en het installeren van software mijn laptop weer compleet in orde is en alle bestanden weer beschikbaar zijn. Perfecte service en inzet met toewijding, zeer goed gedaan.

Winkel beoordeeld op 25 oktober 2014

Toon 14 volgende recensies

Terug naar Van Geijn Computer Services.