123pccenter

Winkel en webwinkel in Eibergen

Beoordeel winkel Beoordeel webwinkel

19 recente beoordelingen

Beoordelingen 123pccenter

Website
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bestellen en betalen
Levering en aftersales
Winkel
Bereikbaarheid (fysiek)

Recensies 123pccenter

Bekijk in totaal 115 recensies:

Conny

hallo, een dikke duim voor deze webwinkel,een laptop gekocht een B-grade,dell is buiten krasjes en een lichte breuk op het achterpaneel in topconditie,alles netjes ingepakt,en een toptransporteur ,goed op tijd en keurig afgegeven in deze moeilijke tijd gewoon top

Webwinkel beoordeeld op 21 april 2020

Martijn Kuper

Vorige week een 24 inch monitor besteld bij 123PCCENTER. Monitor werd dezelfde dag opgestuurd en twee dagen later afgeleverd. Super kwaliteit, top service en goede bereikbaarheid van de webwinkel (wanneer men vragen heeft).

Webwinkel beoordeeld op 06 april 2020

sandra van hinthum

Super snel geleverd, een zeer mooi scherm voor een toppie prijs. Ook toetsenbord is fijn. Zeer netjes verpakt en goed geleverd.
Snelle reactie op mail en telefonisch goed bereikbaar en netjes geholpen. Bedankt en zal zeker weer bij jullie bestellen.

Webwinkel beoordeeld op 03 april 2020

gerard bootsman

goede snelle bezorging en bleeldsherm erg goed bedankt

Winkel beoordeeld op 04 februari 2020

JB

De webshop geeft net te weinig info om goed geïnformeerd te zijn, ik moest veel googelen om genoeg te weten te komen. Bestellen en betalen netjes en vlug. Levering RAMPzalig. Bezorgbedrijf verlangt van een klant een aanwezigheid thuis van 10 uur (08:00 t/m 18:00uur) en presteert het dan om 1 uur en 3 kwartier te laat te bezorgen. M.i. is dit niet van deze tijd. Leuke webshop maar gezien de bezorgdienst koop ik hier beslist niet meer.

Webwinkel beoordeeld op 01 februari 2020

Cees

Na zelf veel positieve ervaringen gehad te hebben met gekochte laptops en andere onderdelen, toch maar eens een scherm gekocht bij 123PCCenter.
Voor een leuke prijs een gloednieuw 24 inch scherm gekocht naar volle tevredenheid!
Zeker weten een aanrader!

Winkel beoordeeld op 24 december 2019

W de Jager

Ten eerste zeer tevreden over het geleverde beeldscherm. Maar nog meer tevreden over de service van 123pccenter. Wij hadden 2 beeldschermen besteld als Sintcadeau. Twee weken na levering dus de doos dus pas opengemaakt en toen bleek er maar 1 beeldscherm in te zitten. Blijkbaar hadden er twee dozen geleverd moeten worden. Mailtje gestuurd en binnen 10 minuten antwoord dat zij het bedrag van het 2e beeldscherm, op ons verzoek, zouden crediteren. Ook dit stond dezelfde dag op onze rekening. Superservice!

Winkel beoordeeld op 08 december 2019

grietje geurts

Goede service en snelle levering.

Webwinkel beoordeeld op 19 november 2019

Jeffrey

Snelle levering, knappe apparatuur en prima service! Aanrader

Webwinkel beoordeeld op 05 november 2019

Henri

Top mensen hier! Echt! Ik was klant bij een groot ICT bedrijf. Maar ik bleef problemen hebben met mijn internet. Telkens vloog de connectie er uit of andere rare dingen. Het bedrijf kon mij niet helpen... TOTDAT ik 123PCCenter er een bij haalde en vroeg of zij eens wilden kijken naar mijn situatie. Dat hebben ze zeer professioneel gedaan en zelfs een huidige situatie en gewenste situatie opgesteld. Toen het gesprek met het grote ICT bedrijf en 123PCCenter samen kwam, was het ICT bedrijf te arrogant om zelfs maar te luisteren naar 123PCCenter. Het plan van 123PCCenter is tot in de puntjes uitgevoerd en sindsdien heeft het internet nog nooit zo goed gewerkt. TOP!

Winkel beoordeeld op 05 oktober 2019

Koen

Na niet bij een provider geholpen te kunnen worden met mijn telefoon, dat ik maar een lastige klant was en maar gewoon een nieuwe moest kopen. Langs 123pccenter gegaan. Die hebben de tijd voor mij genomen om mij te helpen. Dat is toch zeldzaam?
Dat vindt je tegenwoordig bijna nergens meer?
Bedankt 123pccenter voor jullie hulp!

Webwinkel beoordeeld op 13 juli 2019

Bruno Schulz

Reeds meerdere malen prima gebruikte PC's en monitoren bij 123pccenter gekocht.
Alles ziet er goed uit en werkt naar behoren, aan de software installatie is aandacht besteed.
Kortom: zeer tevreden.
Aanrader!

Winkel beoordeeld op 05 juli 2019

Pascal

Ik had iets besteld via de website maar er was iets mis gegaan met de aflevering. Ze hebben het meteen opgelost .top bedrijf. Gr.pascal

Webwinkel beoordeeld op 31 mei 2019

Johan van der Burg

Na hier een laptop voor mijn kids gekocht te hebben en echt super geholpen te zijn, toch maar met mijn eigen laptop langs geweest. Die zou zogenaamd niet meer te repareren zijn door een andere computerzaak. Hier wilden ze het wel een kans geven, en dat voor de helft van de prijs van de andere computerzaak!!! De laptop is top gerepareerd! Super tevreden en zeker weten aan te raden!

Winkel beoordeeld op 31 mei 2019

M bruns

snelle levering en goede service.
iets fout in de computer snel en goed opgelost.
Ik zou zeker weer bestellen

Webwinkel beoordeeld op 30 april 2019

Frank Diehl

Ik was aan 't shoppen voor een nieuwe monitor, en zag er hier eentje gebruikt voor een paar tientjes.
Werd daags erna keurig verpakt geleverd, en stelt niet teleur.
24" HP monitor met prachtig scherpe weergave en niet één dode pixel gezien.
Zeer tevreden hier, tegen dit soort bedragen wil ik best een multi-monitor setup overwegen.
Lijkt me een prima no-nonsense winkel, ik kom vast nog een keer.

Winkel beoordeeld op 15 januari 2019

jan

Via google op deze webshop terecht gekomen, zoekende naar een desktop-pc. Zelf wat bij elkaar gezocht, gemaild of dat een logisch setje was en kreeg daar snel antwoord op. vervolgens probleemloos besteld en al snel kreeg ik bericht dat een artikel dat niet op voorraad was zonder meerprijs werd vervangen voor iets duurder voorraadartikel. Berichtgeving over status zending klopte, pakket werd ook keurig binnen aangegeven tijdvak geleverd. Verpakking heel goed voor een gebruikte set, daarna plug and play. Echt een aanrader dus!

Webwinkel beoordeeld op 12 januari 2019

Frits

Een HP Tower en een Dell beeldscherm gekocht in de winkel. De HP vertoonde lichte beschadigingen op de kast. Maar de verkoper wilde geen korting geven. Toch gekocht voor de vraagprijs en de pc thuis meteen opengemaakt. Inwendig zeer schoon, geen stofje te zien, pc ziet er technisch als nieuw uit! Pc is stil en functioneert goed.

Winkel beoordeeld op 16 december 2018

Joris

Goede prijs/kwaliteit. Zeker aan te bevelen!

Winkel beoordeeld op 08 november 2018

Toon 21 volgende recensies

Terug naar 123pccenter.