123pccenter

Winkel en webwinkel in Eibergen

Beoordeel winkel Beoordeel webwinkel

9 recente beoordelingen

Beoordelingen 123pccenter

Website
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bestellen en betalen
Levering en aftersales
Winkel
Bereikbaarheid (fysiek)

Recensies 123pccenter

Bekijk in totaal 86 recensies:

G

Op 4 juli jl. een tweede “High end Intel i9 11900 - 64GB - 2TB SSD NVMe - Windows 11 Pro – met computerbehuizing Cooler Master S400 (stabiele en mooie kast)” afgehaald. (zie ook mijn beoordeling van 3 mei jl. van de eerste PC)

Ook weer een prima service en een uitstekende kwaliteit van de aangeschafte PC. Ik werd wederom deskundig te woord gestaan en goede prijs.

Huidige configuratie: Ziggo 350/35 Mb/s, printer HP Smart Tank Plus 555 en Office 365.

Winkel beoordeeld op 05 juli 2022

G

Gert

Op 3 mei jl. een “High end Intel i9 11900 - 64GB - 2TB SSD NVMe - Windows 11 Pro – computerbehuizing Cooler Master S400 (stabiele en mooie kast)” afgehaald.

Prima service en een uitstekende kwaliteit van de aangeschafte PC. Ik werd deskundig te woord gestaan, goede prijs en een levertijd van slechts 1dag.

Huidige configuratie: Ziggo 300/30 Mb/s, printer HP Smart Tank Plus 555 en Office 365.

Webwinkel beoordeeld op 12 mei 2022

Marcel P

Veel keuzemogelijkheden qua opslaggrootte en geheugen.
Ik heb een I9-11900 met 64gb geheugen en een extra 4 Tb schijf voor opslag gekocht.
De prijs was veel lager dan bij de concurrent wat de keuze makkelijk maakte.
Ik werd zelfs gebeld dat de pc pas de volgende dag verzonden zou worden.
Ik gaf aan dat ik dan nog een keyboard erbij wilde bestellen maar dat hoefde niet, ik kreeg er gewoon een bij.
Samengevat, een beest van een pc voor een geweldige prijs en zeer vriendelijk te woord gestaan door iemand die duidelijk verstand van zake heeft. Mijn volgende pc zal ook weer via hun komen.

Webwinkel beoordeeld op 31 december 2021

Ton Dopping

Geweldige winkel. Eigenaar is uitermate professioneel, vriendelijk en service gericht. De computer is heel netjes gemonteerd, en werkt als een tierelier. Daarnaast is de prijs-kwaliteit onovertroffen. in één woord: SUPER

Winkel beoordeeld op 22 december 2021

martin de weerd

Vlotte levering van een mooi afgewerkte pc.
Na een half jaar een storing.
Dezelfde dag reactie op de melding.
Storing binnen een paar dagen verholpen met een no nonsense garantie. Prima communicatie

Webwinkel beoordeeld op 19 oktober 2021

Riekelt Koffeman

Zelfs in aangegeven vakantie per mail bereikbaar :)
Storing gekochte PC direct en netjes verholpen. Verzenden was geen probleem. Binnen 3 dagen PC weer thuis.
Kortom : Prima after-sales !

Winkel beoordeeld op 10 september 2021

M

Goede service, zelfs een antwoord op zondag. Goede interactie nadat bleek dat het product op het moment niet leverbaar was.

Webwinkel beoordeeld op 08 juni 2021

Riekelt Koffeman

Vandaag besteld en morgen in huis.
Prima afgeleverde computer.
Werkt nu 14 dagen naar verwachting. ( I9). Mooi en geruisloos.
No nonsense, bestellen, betalen en juiste product snel afleveren. Heel tevreden.
After sales nog niet nodig gehad. :)

Webwinkel beoordeeld op 22 april 2021

HDD

Snel geleverd en goede spullen

Winkel beoordeeld op 15 april 2021

Ahola

Sinds ik in Eibergen woon, laat ik mijn zakelijke laptop van 6 jaar oud regelmatig door 123pc center nakijken en mocht het nodig zijn repareren. Door intensief gebruik wordt het systeem trager en bij 123PC center weten zij altijd de laptop een boost te geven zodat ik de laptop ondanks de hoge leeftijd goed kan blijven gebruiken. Ik ben altijd door hun vakkundig geholpen. Top service in het centrum van Eibergen!

Winkel beoordeeld op 10 oktober 2020

Martin

Een SSD upgrade van mijn 27 inch Imac naar volle tevredenheid laten uitvoeren bij 123 pccenter. Door deskundig, vriendelijk personeel en voor een zeer schappelijke prijs weer een fijne snelle Mac in mijn bezit.

Winkel beoordeeld op 25 september 2020

Rene

Let op als je wat wilt bestellen of ophalen. Op de site staat hoeveel er "op voorraad" zijn. In mijn geval zouden er 80 stuks voedingen van Inter-Tech Argus op voorraad zijn. In de winkel aangekomen was er helemaal geen voorraad maar moest de voeding worden besteld bij de leverancier waar dan weer enige dagen overheen gaat.

Winkel beoordeeld op 20 september 2020

Conny

hallo, een dikke duim voor deze webwinkel,een laptop gekocht een B-grade,dell is buiten krasjes en een lichte breuk op het achterpaneel in topconditie,alles netjes ingepakt,en een toptransporteur ,goed op tijd en keurig afgegeven in deze moeilijke tijd gewoon top

Webwinkel beoordeeld op 21 april 2020

Martijn Kuper

Vorige week een 24 inch monitor besteld bij 123PCCENTER. Monitor werd dezelfde dag opgestuurd en twee dagen later afgeleverd. Super kwaliteit, top service en goede bereikbaarheid van de webwinkel (wanneer men vragen heeft).

Webwinkel beoordeeld op 06 april 2020

sandra van hinthum

Super snel geleverd, een zeer mooi scherm voor een toppie prijs. Ook toetsenbord is fijn. Zeer netjes verpakt en goed geleverd.
Snelle reactie op mail en telefonisch goed bereikbaar en netjes geholpen. Bedankt en zal zeker weer bij jullie bestellen.

Webwinkel beoordeeld op 03 april 2020

gerard bootsman

goede snelle bezorging en bleeldsherm erg goed bedankt

Winkel beoordeeld op 04 februari 2020

JB

De webshop geeft net te weinig info om goed geïnformeerd te zijn, ik moest veel googelen om genoeg te weten te komen. Bestellen en betalen netjes en vlug. Levering RAMPzalig. Bezorgbedrijf verlangt van een klant een aanwezigheid thuis van 10 uur (08:00 t/m 18:00uur) en presteert het dan om 1 uur en 3 kwartier te laat te bezorgen. M.i. is dit niet van deze tijd. Leuke webshop maar gezien de bezorgdienst koop ik hier beslist niet meer.

Webwinkel beoordeeld op 01 februari 2020

Cees

Na zelf veel positieve ervaringen gehad te hebben met gekochte laptops en andere onderdelen, toch maar eens een scherm gekocht bij 123PCCenter.
Voor een leuke prijs een gloednieuw 24 inch scherm gekocht naar volle tevredenheid!
Zeker weten een aanrader!

Winkel beoordeeld op 24 december 2019

W de Jager

Ten eerste zeer tevreden over het geleverde beeldscherm. Maar nog meer tevreden over de service van 123pccenter. Wij hadden 2 beeldschermen besteld als Sintcadeau. Twee weken na levering dus de doos dus pas opengemaakt en toen bleek er maar 1 beeldscherm in te zitten. Blijkbaar hadden er twee dozen geleverd moeten worden. Mailtje gestuurd en binnen 10 minuten antwoord dat zij het bedrag van het 2e beeldscherm, op ons verzoek, zouden crediteren. Ook dit stond dezelfde dag op onze rekening. Superservice!

Winkel beoordeeld op 08 december 2019

Toon 21 volgende recensies

Terug naar 123pccenter.