ServerHome

Webwinkel in Harmelen

Beoordeel webwinkel

5 recente beoordelingen

Beoordelingen ServerHome

Website
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bestellen en betalen
Levering en aftersales

Recensies ServerHome

Bekijk in totaal 10 recensies:

Onvriendelijke service door eigenaar

Webwinkel beoordeeld op

Website is langzaam en ook niet geheel overzichtelijk.
De configurator is daar tegen wel handig.

HelpDesk is waardeloos er word niet gekeken naar tickets. Per email is het iets beter maar anderhalve week zonder reactie kan zeker voorkomen!
Tevens zijn sommige tickets openbaar te lezen zonder ingelogt te zijn????????????????

Levering is, voor mijn product, wel netjes. Echter verkeerde product wat niet opgelost kan worden.

Mijn advies? Niet bestellen, geen zaken doen.

Webwinkel beoordeeld op

Niet echt te spreken over deze partij. Een front bezel besteld, die uiteindelijk te laat werd bezorgd waardoor ik deze wilde retourneren. Na 10x gemaild te hebben kreeg ik uiteindelijk de 06-nummer van de eigenaar, ene Philip. Gebeld, werd goed te woord gestaan en ging akkoord om ipv te retourneren een tegoedbon te krijgen van 50% van de orderwaarde. Prima, ging mij niet om het bedrag, maar nu enkele weken later nog steeds geen tegoed bon en niks geregeld.

Eens besteld, maar nooit meer!

Webwinkel beoordeeld op

Nadat ik op de website had gekeken en nog wat extra informatie wilde , gebeld met verkoper ,
die begon met : kijkt u even op de website.
zeer klantonvriendelijk begin van de verkoper.

op de website stond:
Hieronder kunt u uw HP StorageWorks Ultrium 1760 LTO-4 Internal Tape Drive SAS & SCSI met 3 jaar garantie samenstellen.

Volgens de lompe verkoper moest ik toch echt beter op de website kijken want daar stond ergens in kleine letters dat de garantie maar 90 dagen is.

conclusie:

deze verkoper kost klanten.
Op de website worden onjuiste garanties
gesuggereerd.
Verder gezocht en dezelfde unit voor de Euro 300 minder gekocht, dus zijn ze ook nog duur.

Webwinkel beoordeeld op

Zeer tevreden. 2 Dell server PSU's besteld. Snel en uitstekend verpakt geleverd. Echter verkeerde modelnummer. Helpdesk gebeld en zeer vriendelijk en adequaat geholpen. Binnen enkele dagen werden de juiste modelnummers geleverd onder terugname van de verkeerde levering, zonder enige kosten. ServerHome zal ik zeker bij anderen aanraden.

Webwinkel beoordeeld op

In mijn oude computer zat een i3 530 processor, die ik met succes vervangen heb voor de Xeon X3430. Ik wilde in verband met rekenkracht en Windows 10 een nog betere erin zetten, maar die was alleen bij AliExpress te koop, en dat doe ik nooit ivm garantie. En China is ver weg. Uiteindelijk was die te koop bij serverhome. Ik kocht hem en het leek vertrouwd, daar de prijs duurder was. Gauw tegen de 70 euro. Maar nieuw dus heel erg prijzig en niet meer te koop. Toen die processor afgeleverd werd, bleek de verpakking okee te zijn. Ik maakte een foto van het elektronicagedeelte van de processor, want dat kan je op de pc uitvergroten en ik heb in het verleden met perslucht miniscule vezeltjes papier van de zich in zeer goede staat bevindende X3430 kunnen verwijderen.
De processor van serverhome had koelpasta aan de verkeerde kant in het midden van de processor zitten!! Als het koelpasta is met zilveren of metalen microdeeltjes erin, en die troep komt in de socket van je pc, krijg je kortsluiting! Verder wordt die processor na de pc opstart toch al gauw 55 graden Celcius en dan wordt die pasta druiperiger en minder stroperig, waardoor die rotzooi in je socket kan gaan druipen na verloop van tijd. Ik heb dat ding dezelfde dag geretourneerd zonder opgave van reden, want daar had je binnen 7 dagen ipv binnen de wetterlijke 14 dagen herroepingsrecht, omdat je het product niet van tevoren kunt bekijken, wat in de winkel weer wel kan. In hun voorwaarden stond ook nog dat ivm statische lading processors niet werden teruggenomen! Dus herroepen van de koop was de enige manier. Ik was zo gefixeerd op AliExpress, dat ik niet goed opgelet heb bij deze voor mij nieuwe site.
Ze gingen de processor na het retourneren ook nog uittesten of ie kapot was! Zo konden ze me in feite een defecte processor in de maag splitsen. Maar na afwachten kreeg ik een creditbon in de mailbox. Het geld is op 24-5-2017 teruggestort zonder de verzendkosten van 9 euro excl. BTW, waarop ik ook nog recht heb. Ik heb, nadat dat geld teruggestort was, pas gemaild over de verzendkosten, die ik kort daarop ontvangen heb. Ik heb nu enkel de retourkosten van 8,60 euro betaald. Ik vind de administratieve afdeling van serverhome netjes, maar technisch vind ik ze een aanfluiting. Zulke rommel is minder waard dan een processor die iets minder presteert. Ik handhaaf nu dankbaar de X3430 en heb mijn lesje geleerd. En met serverhome doe ik niks meer. Ik ga een review plaatsen en ik vind het jammer, dat ik de door mij gemaakte foto als waarschuwing voor iedereen er niet bij kan plaatsen. Kort geleden ontdekte ik ook nog, dat de i7 870 als de betere processor voor lga1156 een Windows 7 score heeft van 7.5, terwijl mijn X3430 een 7.3 heeft en de hoogst mogelijke score in Windows 7 een 7.9 is! Mooi toch?

Webwinkel beoordeeld op

Vorige week 2 ddr2 rammodules besteld helaas kwam ik 2 dagen later toen het geleverd was achter dat het geen ddr2 maar ddr ram was terwijl op de factuur toch werkelijk ddr2 vermeld stond. Dus gelijk de klantenservice geïnformeerd waarna ik te horen kreeg dat zij er weinig aan konden veranderen aangezien op de site vermeld stond dat het niet retour gezonden kan worden. Ik heb persoonlijk nog nooit zo'n slechte service gehad. Balen dus.

Webwinkel beoordeeld op

prima levering ! scherpe prijzen en goed after sales.
kortom een prettige en betrouwbare leverancier !

Webwinkel beoordeeld op

Geheugenbankjes gekocht. Erg goed geholpen, de site werkte niet echt mee, dat kan zijn door drukte maar kan ook het systeem zijn. Telefonisch er goed geholpen. Goede prijs, fijne manieren om te betalen. Goede betrouwbare partij om zaken mee te doen.

Webwinkel beoordeeld op

Printer aangekocht naar aanleiding van een aanbieding.
Duidelijke website, goede aanbiedingen.
Alles is direct leverbaar. Bij vragen goed contact en goede informatie.
Betaling verloopt soepel en transparant. Aanrader om zaken mee te doen. Printer werd snel en goed verpakt thuis afgeleverd. Keurig volgens afspraak. Heldere informatie over het verzendproces.

Webwinkel beoordeeld op

Terug naar ServerHome.