Laptop Plus BV

Winkel en webwinkel in Kampen

Beoordelingen Laptop Plus BV

Winkel
Website
Bereikbaarheid (fysiek)
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bestellen en betalen
Levering en aftersales

Recensies Laptop Plus BV

Bekijk in totaal 18 recensies:

Zeer fijne webinterface, makkelijk producten vinden. Licentiecode direct per mail geleverd. Zeer tevreden.

Webwinkel beoordeeld op

Goed ontvangen en al in gebruik. Wist uit voorgaande bestellingen dat het wel goed zit bij laptopplus

Winkel beoordeeld op

Mcafee Total projectie . Licentie binnen 5 minuten geregeld. TOP.

Webwinkel beoordeeld op

Prima service, snelle en correcte levering. Een voorbeeld voor sommige internetwinkels.

Webwinkel beoordeeld op

Na 7 weken wachten heb ik de reparatie van mijn laptop afgeblazen bij VWC. Toen naar LaptopPlus gebracht en zij hebben binnen één week tijd alles weten te repareren. Ook qua service dik voor elkaar, binnen een paar uur reactie op een e-mail en telefonisch altijd bereikbaar. Ze zijn tot 19.00 uur open en zelfs op zaterdag. Een echte aanrader dit bedrijf!

Winkel beoordeeld op

Tevreden zelfs gebeld omdat het eerst niet lukte maar na telefonisch kontact lukte het gelijk.

Webwinkel beoordeeld op

Ik was toe aan een nieuwe laptop en de standaard laptop's voldeden niet aan mijn eisen. En wanneer deze dat wel deed voldeed de prijs niet. Tot dat ik bij dit bedrijf kwam. Ik kon de laptop, binnen redelijke grenzen, zelf samenstellen en dat voor een schappelijke prijs. Na dat ik de bestelling gedaan had en de betaling een feit was. Werd ik van iedere status verandering aangaande mijn bestelling op de hoogte gehouden. Ik heb de laptop nu ruim 2 weken en deze functioneert PRIMA! Prima bedrijf, zeer goede communicatie. Al met al TOP!

Webwinkel beoordeeld op

Goede service. Redelijke maar zeer correcte leveringstermijn. Zeer tevreden!

Webwinkel beoordeeld op

prima voor elkaar daar bij laptop plus

laptop bestelt volgens afspraak en nettjes verstuurd


ga zo door

Webwinkel beoordeeld op

Goede service, retourbeleid gaat zelfs verder dan de 7 dagen. Ik zat in het buitenland maar mocht ook maandje later retourneren

Webwinkel beoordeeld op

Fijn bedrijf om bij te bestellen, leveren extra service en goede after sales, geen vraag is te min voor ze.

Ga zo door!

Webwinkel beoordeeld op

Een fijne webwinkel, snel zoeken met het vrije zoekveld is heel prettig. De prijzen zijn gemiddeld (vergelen met Tweakers.net) maar er wordt veel extra service, software en ondersteuning geboden die voor mij voldoende meerwaarde waren om hier te bestellen.

Het bestelproces is prettig, kon echter niet met PayPal betalen wat ikzelf wel prettiger zou vinden, maar met een CC ging het uiteindelijk ook prima.

Webwinkel beoordeeld op

Ik heb bij Laptop Plus meerdere laptops gekocht en altijd zonder problemen. De service is zeer goed en je kan er altijd terecht als je vragen hebt.

Winkel beoordeeld op

Na veel vergelijken op internet besloten hier te kopen, de extra meegeleverde software scheelt mij veel rompslomp en de sales afdeling stond me telkens keurig te woord en konden me van perfect advies voorzien.

Winkel beoordeeld op

Een goede en overzichtelijke website, de landelijke dekking is in samenwerking met lokale mensen van de plaatselijke laptopplus, daardoor is er een ijzersterke en persoonlijke aanpak en advisering mogelijk in de regio. Goede ondersteuning op het web met de man van de straat in de wijk.

Winkel beoordeeld op

Top bedrijf!

Winkel beoordeeld op

Prima website. Handig dat uitgebreide zoeken en die extra plaatjes.

Webwinkel beoordeeld op

Ik heb bij Laptop plus een dure XXODD laptop laten assembleren. Vooraf wat mail contact gehad omdat ik advies wilde welke onderdelen ik het beste zou kunnen selecteren. Snelle reactie op mail ook buiten kantoortijden. Ik heb de laptop zelf bij ze afgehaald omdat ik nog een oude printer had die ik wilde laten installeren.
Als je wat verder zoekt op internet zul je het vast goed goedkoper tegenkomen, maar de service is geweldig bij deze jongens.

Winkel beoordeeld op

Terug naar Laptop Plus BV.