Dragon Computer Kerkrade

Winkel en webwinkel in KERKRADE

Beoordeel winkel Beoordeel webwinkel

609 recente beoordelingen

Deel uw ervaring met Dragon Computer Kerkrade

Met dit formulier kunt u Dragon Computer Kerkrade beoordelen als winkel.

U kunt dit bedrijf ook beoordelen als webwinkel.

Winkel
Website
Bereikbaarheid (fysiek)
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
captcha om mensen en robots te onderscheiden

Per bedrijf kunnen klanten maximaal eens in het halfjaar een beoordeling plaatsen. Nadat u uw beoordeling heeft doorgegeven ontvangt u op uw e-mailadres een bevestigingsmail met een link die moet worden geactiveerd, waarna de recensie op de website verschijnt.

Wanneer u uw beoordeling naar ons verzend, wordt ook het IP-adres genoteerd. Dit om in voorkomende gevallen te kunnen nagaan of ten onrechte gebruik wordt gemaakt van persoonsgegevens.


Voorwaarden plaatsen recensie

Het kenmerk van een beoordeling/recensie is dat deze de mening weergeeft van degenen die de beoordeling maakt. Of men het wel of niet eens is met die mening, is geen criterium. Alle meningen worden gerespecteerd. Toch kunnen bepaalde beoordelingen worden geweigerd of verwijderd.

Onder meer bij onfatsoenlijk taalgebruik of onvoldoende motivatie. Wie bijvoorbeeld een slechte ervaring heeft met een winkel, behoort deze niet te 'pakken' door alle onderdelen simpelweg het cijfer 1 te geven. Dit komt ongeloofwaardig over. Bij een slecht cijfer wordt een motivering verwacht. Een bijzonder negatieve beoordeling met als enige motivatie "Klote-zaak" wordt dus verwijderd. Een andere spelregel is dat de recensie alleen gaat over het betrokken bedrijf en er niet wordt verwezen naar concullegabedrijven waar men al dan niet beter terecht zou kunnen.

In geval van twijfel kan de beoordeling op non-actief worden gezet en de beoordelaar om een nadere toelichting worden gevraagd, waarna wordt bekeken of de beoordeling al dan niet zal worden weergegeven.

 

Terug naar Dragon Computer Kerkrade.