Kiwi Electronics B.V.

Winkel en webwinkel in Rijswijk (ZH)

Beoordeel winkel Beoordeel webwinkel

Onvoldoende recente beoordelingen

Beoordelingen Kiwi Electronics B.V.

Website
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bestellen en betalen
Levering en aftersales
Winkel
Bereikbaarheid (fysiek)

Recensies Kiwi Electronics B.V.

Bekijk in totaal 6 recensies:

Leuke winkel met mooi aanbod en vrolijk, behulpzaam en kundig personeel.

Winkel beoordeeld op

Zeer slecht bedrijf dat tot 3 keer toe niet capabel is om een simpel pakketje te versturen. Geloof mij, bestel je producten bij een ander bedrijf dat wel in staat is om producten uit te leveren waarvoor je betaald.

Mijn verhaal:
Op dinsdag een bestelling geplaatst op factuur. Dit was mijn eerste bestelling. Hierdoor heb ik gelijk nadat ik de bestelling had geplaatst het bedrijf gebeld om te vragen hoe het met de order stond. Er werd mij verteld dat het pakketje die dag verzonden zou worden. Ik zou het dus woensdag ontvangen.

Op woensdag, geen pakketje. Ik dacht, zal wel bij PostNL liggen.

Op donderdag, rond 14 uur toch maar eens bellen of ik een trackingnummer kon krijgen. Na 5 x gebeld te hebben kreeg ik eindelijk iemand aan de telefoon. Deze persoon vertelde mij dat het pakketje nog niet was verzonden omdat er nog geen uitreksel van de KvK was ontvangen! Ik had de producten nodig voor maandag, dus stelde ik voor om gelijk het bedrag dan maar te betalen. Er werd mij op het hart gedrukt dat het pakketje gelijk verstuurd zou worden en dat ik het vrijdag binnen zou krijgen. Hiervoor heb ik het adres laten wijzigen naar het adres van het bedrijf waar ik die vrijdag aanwezig was.

Op vrijdag, om 13.00 gelijk gebeld omdat ik geen trackingnummer had gekregen. Na ongeveer 6x gebeld te hebben kreeg ik uiteindelijk iemand aan de lijn die mij wederom vertelde dat het pakket nog niet verzonden was!!! Nadat ik een paar keer nog eens duidelijk had gemaakt dat ik op maandag een werkend prototype moest tonen waar de producten voor nodig waren werd mij wederom op het hart gedrukt dat hier persoonlijk op toe werd gezien. Er werd mij verteld dat het adres weer terug gewijzigd werd naar mijn huis adres, en de bedrijfsnaam eraf werd gehaald zodat Post NL zou leveren op zaterdag.

Op zaterdag kreeg ik de tracking informatie te zien. adres NIET gewijzigd waardoor PostNL NIET levert op zaterdag!!
En omdat KIWI-electronics incapabel is om gewoon de order te versturen op het moment dat het besteld wordt, zijn 2 van de 3 producten niet op voorraad waardoor ik hierop nog eens langer moet wachten!!

Zeer slecht bedrijf!!

Webwinkel beoordeeld op

Prima service tot aan de betaling. Bij problemen na aankoop geeft Kiwi Electronics niet thuis. Ik heb een product (PiFace control en display) gekocht dat al snel defect ging. Ik heb een RMA nummer aangevraagd en gekregen waarna ik het defecte product heb ingestuurd. Daarna heb ik niets meer van Kiwi Electronics vernomen. Ik heb veelvuldig contact gezocht met Kiwi Electronics (per mail, brief en aangetekende brief) maar een reactie is tot op heden ( ruim 4 maanden na insturen) uitgebleven. Wat mij betreft geen bonafide bedrijf.

Winkel beoordeeld op

Bereikbaarheid via de site van kiwi electronics of per mail goed. Na bestelling van Rasberry pi met openelec en xbmc snel thuis geleverd. Alles erop en eraan. Bij eventuele problemen, goede en snelle service. Zeer tevreden over de Rasberry pi als mediaspeler. Jammer alleen dat een handleiding ontbreekt, maar bij aansluiten en opstarten wijst alles zich vanzelf (geen electronicakennis, amateur: geen problemen ondervonden). Wel jammer is, in tegenstelling tot SOS Solutions, dat Kiwi electronics geen upgrade sets ter beschikking stelt (sd-kaart + USB met identieke configuratie). Dit versnelt namelijk aanmerkelijk het navigeren doorheen de menu's van xbmc. De cyntech-cases zijn bij kiwi voorzien van een beschermkap voor de sd-kaart (geen overbodige luxe). Bij een aangekocht product reageert kiwi adequaat op eventuele problemen, wanneer deze door de klant in de beoordeling op hun site wordt geplaatst. Er is nagenoeg altijd sprake van een reactie om de klant tevreden te stellen of tegemoet te komen in het geval van mankementen. Alle lof voor Kiwi electronics!

Webwinkel beoordeeld op

Raspberry werd netjes na twee dagen geleverd.
Helaas bleek deze kapot te zijn. Werd gelijk teruggebeld toen ze niet opnamen. Lansgkomen voor analyse was geen probleem en kreeg netjes een nieuwe mee.

Webwinkel beoordeeld op

Snelle levering, goede prijs kwaliteits verhouding plus goede service.
tegenwoordig moet je wel eerst reviews opzoeken voor websites die je nog niet kent. Dit heb ik zelf ook gedaan voor deze website. Helaas kwam ik deze site tegen waar de website nog niet wordt aangeprezen. Ik hoop dat mijn review er voor zorgt dat de website wordt neer gezet als een betrouwbare website.

Webwinkel beoordeeld op

Terug naar Kiwi Electronics B.V..