enter247.nl

Winkel en webwinkel in Rotterdam

Beoordeel winkel Beoordeel webwinkel

13 recente beoordelingen

Beoordelingen enter247.nl

Winkel
Website
Bereikbaarheid (fysiek)
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bestellen en betalen
Levering en aftersales

Recensies enter247.nl

Bekijk in totaal 176 recensies:

Handige en overzichtelijke website, en super snelle levering. Helemaal top

Webwinkel beoordeeld op

Hun webwinkel vind ik prachtg, hun service is buiten gewoon SUPER en snel. De prijs/kwaliteit hoef ik niets over te zeggen want het wijst voor zich. Qua bestellen en betalen is alleen maar LOF, de levering is binnen 1 dag. Wat wil de mens nog meer?

Webwinkel beoordeeld op

Alles werkt goed en wel.

Webwinkel beoordeeld op

de website kan wat verbeter punten gebruiken maar de bereikbaarheid via e-mail en whatsapp was goed ze reageren snel en zoals ze zeggen (meestal binnen 4 uur) het is een stuk sneller dan e-mail en je kunt live vragen stellen. ik had het gevoel dat ze wisten waar ze mee bezig waren en een goed service. de prijs/kwaliteit was natuurlijk geweldig en veel beter vergeleken met grotere bedrijven die hun producten veel duurder verkopen met dezelfde kwaliteit. bestellen en betalen gewoon zoals elke andere site. de levering was snel ik had hem op zaterdag bestelt en hij was dinsdag al in huis.

Webwinkel beoordeeld op

Uitstekende service, snelle levering, kwaliteitsonderdelen, en de meest concurrerende prijzen die ik kon vinden (en ik ben NIET makkelijk tevreden).

Webwinkel beoordeeld op

Pc besteld, maar jammer genoeg kwam de pc zonder geen enkel kabel. geen stroom kabel, geen extra moederbord kabels of sata kabels, ook geen extra schroeven etc... alle extra dingen die normal gesproken bij krijgt moet je bij betalen. Vandaar de prijs is wel goedkoop, maar enter247 vraag extra voor aankoop van stroom kabel terwijl deze gratis aangeleverd moet zijn, of sata kabels die met de moederbord is aangeleverd etc. Via hun website mocht ik kiezen tussen POSTNL en DPD. POSTNL was duurder en die ik heb ook extra ervoor betaald. Maar enter247 koos echter voor DPD voor bezorging. (waar DPD goedkoper was) teleurstelling...

Reactie van enter247.nl:

Bedankt voor uw review. Uw bestelde pc heeft geen stroomkabel, dat staat ook vermeld bij de pc omschrijving. Stroomkabels worden niet altijd meegeleverd bij bulk hardware vandaar dat het ook niet bij sommige pc’s zit. Snellere/zwaardere PC’s hebben wel een stroomkabel. Antwoord op uw ontbrekende kabels en schroeven? U heeft een SSD, DVDRW en een HDD in uw pc, deze zijn verbonden met 3x sata/moederbord kabels en de hardware zit met schroeven vastgeschroefd aan de frame van de kast. Als u voor PostNL heeft gekozen en het pakket met DPD heeft gekregen dan is dat een fout van ons. U kunt ons een mail sturen, wij zullen het prijsverschil aan u terug geven. Is uw pc verder wel naar wens? U had het al binnen 1 werkdag binnen.

Webwinkel beoordeeld op

De levering was super snel. In prijs waren ze de goedkoopste en de kwaliteit is top.

Webwinkel beoordeeld op

Uitstekende service, o.a. bij het uitzoeken van de gewenste grafische kaart, bij samenstellen gaming pc.
Goede service en snelle levering

Webwinkel beoordeeld op

Had een aantal vragen voor de bestelling geplaatst werd, binnen een uur reactie, en zeer duidelijk.
Levering zoals beloofd, was met 2 dagen in huis en gebruiksklaar omdat ik er ook windows bij gekocht heb.
Zeer aantrekkelijke en scherpe prijzen, het scheelde mij een paar tientjes als ik de pc zelf gebouwd zou hebben.
Al met al een erg goede en betrouwbare zaak.

Ga zo door Enter247! Als ik ooit nog iets voor de pc nodig heb wordt dat zeker bij jullie besteld.

Aanrader!

Webwinkel beoordeeld op

Enter247.nl is echt een aanrader! Een webwinkel, maar had ik toch het gevoel dat ik in een echte winkel was: snelle e-mail wisseling, goede informatie en advies. Ik heb een kant en klare PC+Windows gekocht, ze zorgde dat ik nieks ben vergeten. En ja, hoor... ze hebben alles geinstalleerd, dat ook nog! Windows, drivers... Echt kant en klaar!

Webwinkel beoordeeld op

Geweldige service en producten.

Webwinkel beoordeeld op

Mijn zoon wilde voor kerst een Gamecomputer De jongens van Enter247 hebben goed geadviseerd en vooral ook snel geschakeld waardoor de bestelling op woensdag werd gedaan en de vrijdag werd afgeleverd.

Webwinkel beoordeeld op

Supper geregeld duidelijk en direct contact over producten en vragen goede kennis van zaken en uiteraard een goede kwaliteit/prijs verhouding ik ben zeer te spreken over deze winken en de mensen die er werken en de service heb al erg veel plezier gehad van de gekochte producten

Webwinkel beoordeeld op

Ik heb dinsdag besteld en ik kreeg de pc vandaag binnen top service en ook via de mail goed contact en advies. Echt een aanrader

Winkel beoordeeld op

Goede & duidelijk webstore. Zeer goede service. Ook nadat mijn onderdeel herhaalt stuk was het defecte onderdeel steeds meteen vervangen.

Webwinkel beoordeeld op

Een hele goede site met goeie hulp per mob en email egt een goeie sode ik ga hier al mn pcs op bestellen dankjewel

Winkel beoordeeld op

Ik ben zo blij met mijn computer die ik 5 jaar geleden bij hun gekocht heb. Na goed overleg, een prachtige configuratie gekocht, waar ik 5 jaar lang goed mee heb gewerkt. Computer is nooit stuk geweest.
Nu was ik toe aan een nieuwe (snellere) en wil gebruik maken van de nieuwe technieken en Windows 10. Opnieuw prima begeleid wat ik het beste kon kopen. En weer ben ik erg enthousiast. Een hele snelle jongen, waar ik van hoop dat ik weer voor jaren vooruit kan.
En de aflevering werkelijk fantastisch. Alles even laten zien dat ze er alles ingestopt hebben, wat we samen overlegd hebben.
Kort om een bedrijf wat persoonlijk goed begeleid en te vertrouwen is!

Webwinkel beoordeeld op

goede service, goede pc. Tweede keer een pc hier gekocht tweede keer tevreden.

Winkel beoordeeld op

In het begin had ik de indruk dat de website nog al raar was opgebouwd, toen zag ik de computers en de lage prijzen en was ik verkocht. Ik heb toen besloten om een nieuwe computer, scherm en logitech muis en toetsenbord te kopen toen zag ik opeens dat ik de stroomkabel apart erbij moest bestellen !? Dit kostte gelukkig maar een euro verder verliep de bestelling zeer vlot nadat mijn betaling was doorgekomen heb ik de volgende morgen al mijn bestelling ontvangen ( ik woon in Belgie). Alles was mooi verpakt goede service en ik heb op een pc van 400 euro letterlijk honderden euros bespaard tegenover andere bedrijven. Zeker een aanrader !

Webwinkel beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar enter247.nl.