enter247.nl

Winkel en webwinkel in Rotterdam

Beoordeel winkel Beoordeel webwinkel

39 recente beoordelingen

Beoordelingen enter247.nl

Winkel
Website
Bereikbaarheid (fysiek)
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bestellen en betalen
Levering en aftersales

Recensies enter247.nl

Bekijk in totaal 159 recensies:

goede service, goede pc. Tweede keer een pc hier gekocht tweede keer tevreden.

Winkel beoordeeld op

In het begin had ik de indruk dat de website nog al raar was opgebouwd, toen zag ik de computers en de lage prijzen en was ik verkocht. Ik heb toen besloten om een nieuwe computer, scherm en logitech muis en toetsenbord te kopen toen zag ik opeens dat ik de stroomkabel apart erbij moest bestellen !? Dit kostte gelukkig maar een euro verder verliep de bestelling zeer vlot nadat mijn betaling was doorgekomen heb ik de volgende morgen al mijn bestelling ontvangen ( ik woon in Belgie). Alles was mooi verpakt goede service en ik heb op een pc van 400 euro letterlijk honderden euros bespaard tegenover andere bedrijven. Zeker een aanrader !

Webwinkel beoordeeld op

SUPER BEDRIJF!!!!

goedkoop, kwaliteit, snel, behulpzaam.

Webwinkel beoordeeld op

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service en nog belangrijker kennis van zaken!

Voor de kenner of de niet kenner is dit een zeer goed bedrijf. Elke PC die ik of kennissen hebben gekocht zijn prima afgeleverd. Ook met juiste adviezen als het gaat om bijvoorbeeld een zwaardere machine. Ik werd geadviseerd om een zwaardere voeding te nemen. Niet omdat men er meer aan verdiende!!! Want dat maakt geen verschil! Maar puur om betrouwbaarheid te geven. Perfect jongens... ga zo door!

Winkel beoordeeld op

Hoi Kevin,

Heb al veel dingen bij je besteld niet alleen voor mij maar ook voor andere mensen. Je service blijft altijd perfect en zal ook nog blijven bestellen bij je in de toekomst.\

Ronald uit Nieuwegein

Winkel beoordeeld op

Ik heb een pc aangeschaft maar kwam na installatie achter dat deze nogal snel erg warm werd. Hierop een paar keer contact gehad en een aantal testen gedaan. Uiteindelijk de PC terug gestuurd en na 2 dagen al een reactie terug, echt super. Bleek uiteindelijk dat de fout bij mezelf lag omdat ik per abuis de overclock optie had uitgevoerd maar kostenloos werd dit opgelost.
een dag later kregg ik een bericht dat er met dit type moederborden meerdere problemen voor kunnen komen en hebben kostenloos!! een betere geplaatst.
Ik ben echt tevreden over de service, super

Webwinkel beoordeeld op

Ik woon niet vlakbij het winkel, maar vindt het zo wel prima met het levering service!!!

Prijs en kwaliteit uitstekend!

Had een voeding nodig voor de pc boven de 600 watt en zag er 1 voor 650 watt minder dan 40 euro , en dat nieuw????

Gelijk gekoct. Bevalt uitstekend.

Winkel beoordeeld op

Super!!! Snel, goede prijs, betrouwbaar.
Dacht eerste instantie dat het gewoon een particulier was, maar dit is echt een bedrijf aan huis.
Bookmark!!

Winkel beoordeeld op

Via de webshop achter elkaar 2 pc's en 2 schermen besteld,wordt goed verpakt verzonden.Communicatie heen en weer is goed,je krijgt snel (<24 uur) ,netjes en correct antwoord.Website is op zichzelf in orde en overzichtelijk maar zou graag bij een "kant en klare"pc wat meer opties hebben als die er zijn om uit te breiden zonder dat je alsnog moet zoeken , in mijn geval extra USB-poorten.Deze is zaak is zeker een aanrader.

Webwinkel beoordeeld op

Scherpe prijzen, snelle levering. Uitgebreid assotiment.
Makkelijk op locatie af te halen...

Webwinkel beoordeeld op

Ik heb een computer besteld en heb het dezelfde dag kunnen komen ophalen. Zeker aangeraden voor anderen!

Winkel beoordeeld op

Aanbevolen computerwinkel voor onderdelen!!! Zeer snelle levering ook erg vriendelijk aan de telefoon ik zou hier de volgende keer zo weer bestellen.

Winkel beoordeeld op

Ik heb een mooie telefoon besteld en kwam 2 dagen na aankoop aan. Een goede klantenservice. Ik zal zeker meer bestellen bij Enter247.

Webwinkel beoordeeld op

Super goede en snelle levering tevens ook een mail gekregen na enkele vragen die wel hadden voor dat wij iets kochten binnen 2 uur antwoord wij zijn tot op heden zeer tevreden

Webwinkel beoordeeld op

Pas geleden een voeding voor mijn pc besteld
Deze werd snel en goed geleverd. Enter 247.nl heeft ook nog is goede producten tegen aantrekkelijke prijzen. Ik zou het iedereen aanraden.

Webwinkel beoordeeld op

Ik heb onlangs een review geplaatst van mijn ervaring. Hier kwamen twee punten na voren die niet positief waren. Tot mijn teleurstelling moet ik toegeven dat dit MIJN onkunde was. Powerknop lastig te vinden maar na een mailtje, die zelfde avond van review, hebben ze me uitgelegd waar deze zat. Probleem op gelost. Voor het ontbreken van de powerkabel is een acceptabel voorstel gedaan. Kortom ik kan jullie met een gerust hart dit bedrijf aanraden. TOP.

Winkel beoordeeld op

4 jaar geleden een computer gekocht bij enter247, toen ze nog geen webshop hadden en hun computers aanboden via marktplaats.

Computer besteld en uit voorzorg maar opgehaald. Het was gewoon een woning, maar mijn computer stond klaar met de betreffende optische hardware gemonteerd. Afrekenen en klaar.

Nu alweer 4 jaar later doet de computer het nog perfect. Top service! :)

Winkel beoordeeld op

Ik heb echt lang getwijfeld of ik hier iets zou kopen, omdat ik helaas recensies uit 2010 tegen kwam die heel twijfelachtig overkwamen over het bedrijf (oplichting enz)
Dus ik heb ervoor gekozen om mijn product op te halen .
Heb er zeker geen spijt van, op zaterdag besteld kon hem maandag al ophalen.
Mailtje gestuurd of er een ssd in de pc gezet kon worden was allemaal geen probleem en zo gepiept.
Verder is prijs kwaliteit verhouding echt super.
Heb een hele leuke game pc voor maar 529 euro :)
Heb wat games getest en het werkt allemaal perfect !
Als ik op deze pc ben uitgekeken dan zal ik zeker weer bij hun bestellen.
Over de service achteraf durf ik verder nog niks te zeggen gelukkig tot zover nog niet nodig.

Webwinkel beoordeeld op

ik heb bij enter247 een PC van 1700 gekocht (asus-line). De pc was binnen 2 dagen in huis. Zeer goed verpakt, geen schade en makkelijk betaald onder rembours.

Webwinkel beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar enter247.nl.