enter247.nl

Winkel en webwinkel in Rotterdam

Beoordeel winkel Beoordeel webwinkel

34 recente beoordelingen

Beoordelingen enter247.nl

Winkel
Website
Bereikbaarheid (fysiek)
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bestellen en betalen
Levering en aftersales

Recensies enter247.nl

Bekijk in totaal 165 recensies:

Mijn zoon wilde voor kerst een Gamecomputer De jongens van Enter247 hebben goed geadviseerd en vooral ook snel geschakeld waardoor de bestelling op woensdag werd gedaan en de vrijdag werd afgeleverd.

Webwinkel beoordeeld op

Supper geregeld duidelijk en direct contact over producten en vragen goede kennis van zaken en uiteraard een goede kwaliteit/prijs verhouding ik ben zeer te spreken over deze winken en de mensen die er werken en de service heb al erg veel plezier gehad van de gekochte producten

Webwinkel beoordeeld op

Ik heb dinsdag besteld en ik kreeg de pc vandaag binnen top service en ook via de mail goed contact en advies. Echt een aanrader

Winkel beoordeeld op

Goede & duidelijk webstore. Zeer goede service. Ook nadat mijn onderdeel herhaalt stuk was het defecte onderdeel steeds meteen vervangen.

Webwinkel beoordeeld op

Een hele goede site met goeie hulp per mob en email egt een goeie sode ik ga hier al mn pcs op bestellen dankjewel

Winkel beoordeeld op

Ik ben zo blij met mijn computer die ik 5 jaar geleden bij hun gekocht heb. Na goed overleg, een prachtige configuratie gekocht, waar ik 5 jaar lang goed mee heb gewerkt. Computer is nooit stuk geweest.
Nu was ik toe aan een nieuwe (snellere) en wil gebruik maken van de nieuwe technieken en Windows 10. Opnieuw prima begeleid wat ik het beste kon kopen. En weer ben ik erg enthousiast. Een hele snelle jongen, waar ik van hoop dat ik weer voor jaren vooruit kan.
En de aflevering werkelijk fantastisch. Alles even laten zien dat ze er alles ingestopt hebben, wat we samen overlegd hebben.
Kort om een bedrijf wat persoonlijk goed begeleid en te vertrouwen is!

Webwinkel beoordeeld op

goede service, goede pc. Tweede keer een pc hier gekocht tweede keer tevreden.

Winkel beoordeeld op

In het begin had ik de indruk dat de website nog al raar was opgebouwd, toen zag ik de computers en de lage prijzen en was ik verkocht. Ik heb toen besloten om een nieuwe computer, scherm en logitech muis en toetsenbord te kopen toen zag ik opeens dat ik de stroomkabel apart erbij moest bestellen !? Dit kostte gelukkig maar een euro verder verliep de bestelling zeer vlot nadat mijn betaling was doorgekomen heb ik de volgende morgen al mijn bestelling ontvangen ( ik woon in Belgie). Alles was mooi verpakt goede service en ik heb op een pc van 400 euro letterlijk honderden euros bespaard tegenover andere bedrijven. Zeker een aanrader !

Webwinkel beoordeeld op

SUPER BEDRIJF!!!!

goedkoop, kwaliteit, snel, behulpzaam.

Webwinkel beoordeeld op

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service en nog belangrijker kennis van zaken!

Voor de kenner of de niet kenner is dit een zeer goed bedrijf. Elke PC die ik of kennissen hebben gekocht zijn prima afgeleverd. Ook met juiste adviezen als het gaat om bijvoorbeeld een zwaardere machine. Ik werd geadviseerd om een zwaardere voeding te nemen. Niet omdat men er meer aan verdiende!!! Want dat maakt geen verschil! Maar puur om betrouwbaarheid te geven. Perfect jongens... ga zo door!

Winkel beoordeeld op

Hoi Kevin,

Heb al veel dingen bij je besteld niet alleen voor mij maar ook voor andere mensen. Je service blijft altijd perfect en zal ook nog blijven bestellen bij je in de toekomst.\

Ronald uit Nieuwegein

Winkel beoordeeld op

Ik heb een pc aangeschaft maar kwam na installatie achter dat deze nogal snel erg warm werd. Hierop een paar keer contact gehad en een aantal testen gedaan. Uiteindelijk de PC terug gestuurd en na 2 dagen al een reactie terug, echt super. Bleek uiteindelijk dat de fout bij mezelf lag omdat ik per abuis de overclock optie had uitgevoerd maar kostenloos werd dit opgelost.
een dag later kregg ik een bericht dat er met dit type moederborden meerdere problemen voor kunnen komen en hebben kostenloos!! een betere geplaatst.
Ik ben echt tevreden over de service, super

Webwinkel beoordeeld op

Ik woon niet vlakbij het winkel, maar vindt het zo wel prima met het levering service!!!

Prijs en kwaliteit uitstekend!

Had een voeding nodig voor de pc boven de 600 watt en zag er 1 voor 650 watt minder dan 40 euro , en dat nieuw????

Gelijk gekoct. Bevalt uitstekend.

Winkel beoordeeld op

Super!!! Snel, goede prijs, betrouwbaar.
Dacht eerste instantie dat het gewoon een particulier was, maar dit is echt een bedrijf aan huis.
Bookmark!!

Winkel beoordeeld op

Via de webshop achter elkaar 2 pc's en 2 schermen besteld,wordt goed verpakt verzonden.Communicatie heen en weer is goed,je krijgt snel (<24 uur) ,netjes en correct antwoord.Website is op zichzelf in orde en overzichtelijk maar zou graag bij een "kant en klare"pc wat meer opties hebben als die er zijn om uit te breiden zonder dat je alsnog moet zoeken , in mijn geval extra USB-poorten.Deze is zaak is zeker een aanrader.

Webwinkel beoordeeld op

Scherpe prijzen, snelle levering. Uitgebreid assotiment.
Makkelijk op locatie af te halen...

Webwinkel beoordeeld op

Ik heb een computer besteld en heb het dezelfde dag kunnen komen ophalen. Zeker aangeraden voor anderen!

Winkel beoordeeld op

Aanbevolen computerwinkel voor onderdelen!!! Zeer snelle levering ook erg vriendelijk aan de telefoon ik zou hier de volgende keer zo weer bestellen.

Winkel beoordeeld op

Ik heb een mooie telefoon besteld en kwam 2 dagen na aankoop aan. Een goede klantenservice. Ik zal zeker meer bestellen bij Enter247.

Webwinkel beoordeeld op

Toon 21 volgende recensies

Terug naar enter247.nl.