That's IT!

Winkel en webwinkel in Wateringen

Beoordeel winkel Beoordeel webwinkel

1 recente beoordeling

Beoordelingen That's IT!

Winkel
Website
Bereikbaarheid (fysiek)
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bestellen en betalen
Levering en aftersales

Recensies That's IT!

Bekijk in totaal 8 recensies:

van Zeist

Fijne, overzichtelijke webwinkel met ruime voorraad. Leuk dat je de optie krijgt om te bieden op de producten, die in sommige gevallen al best scherp geprijsd zijn.

Tot nu toe zijn de bestellingen die ik heb gedaan conform afspraken geleverd. Ook de producten waren tot dusver prima. Heb geen problemen ervaren met de refurbished producten die ik heb besteld. In het geval van refurbished is het soms nog maar afwachten wat je krijgt, maar hier heb ik daar dus geen problemen mee ervaren.

Heb geen ervaring met service per mail of in de winkel, maar aan de telefoon word ik in ieder geval goed geholpen. Ze nemen de tijd voor de vragen die je hebt en helpen je doorgaans prima.

Al met al zou ik deze webwinkel zeker aanraden. Als ik eens in de buurt ben zal ik de winkel zeker bezoeken.

Winkel beoordeeld op 31 januari 2019

Leo Den Bakker

Al een aantal keer een bestelling geplaatst en altijd perfect afgehandeld, ook wanneer ik eens support nodig had. Superleuk is de biedmogelijkheid op hun website. Ik vind de nieuwe website overigens juist helemaal top.

Webwinkel beoordeeld op 08 oktober 2016

John Oost

Zeer prettige winkel en ligt erg centraal dichtbij de snelweg en Den Haag. Tijdens het kopen van een WIFI kaart voor mijn pc kreeg ik duidelijk advies en tips hoe deze te installeren. Het kaartje werkt perfect en dat voor een goede prijs. Deze winkel ga ik zeker onthouden en goede service.

Winkel beoordeeld op 21 april 2016

XP 2

de producten zijn uit het zicht verdwenen.
dan wel moeilijk te vinden, een directe link naar de producten is wel zo handig.
dat was op de oude site wel makkelijker.

Webwinkel beoordeeld op 14 januari 2016

L.C. Van Der Esch

Dit is een geweldig bedrijf. Koop hier alle n.
De rede van deze lovende woorden is de werkelijk adembenemende backoffice van dit bedrijf. Na een hufterige vervoerder werd alles in zeer goede banen geleid. Heb nog nooit zoiets klant vriendelijk s meegemaakt op internet. Pas wel op DHL zij laten grote steken vallen.

Webwinkel beoordeeld op 21 september 2015

Van Der Weiden

Mijn vrouw heeft hier een Dell Precision laptop gekocht als reserve laptop. Na een jaar - ding was amper gebruikt - deed het toetenbord het niet meer.

Inmiddels €60,- aan reparatiekosten en nieuw toetsenbord verder en vertikt het toetsenbord het weer. We zijn er helemaal klaar mee!
Helemaal als je dan een broodje-aap verhaal wordt verteld dat er een speciale knop zou zijn waarmee je toetsenborden op laptops uit kan schakelen. Klinkklare onzin.

Winkel beoordeeld op 17 juli 2015

Tiemen

2 geheugen bankjes besteld en betaald.
Na 5 dagen nog nietss ontvangen, kunnen/willen niks oplossen voor me om dat het een budgetzending betrof.
Dus een kant vinder voor ze,

Webwinkel beoordeeld op 03 oktober 2013

H van Rooy

Mijn laser printer is na 8 dagen nog niet geleverd, op Emails en vragen om terug tebellen wordt niet gereageerd. Ik vindt IDEAL niet echt veilig, als artikel zoals in dit geval niet geleverd wordt kan ik het bedrag niet terug boeken.

Winkel beoordeeld op 17 maart 2010

Terug naar That's IT!.