Smart Import Solutions

Webwinkel in Zwolle

Beoordeel webwinkel

2 recente beoordelingen

Beoordelingen Smart Import Solutions

Website
Bereikbaarheid (telefoon/e-mail)
Betrouwbaarheid, deskundigheid en service
Prijs/kwaliteit
Bestellen en betalen
Levering en aftersales

Recensies Smart Import Solutions

Bekijk in totaal 2 recensies:

Ik raad u aan om geen aankopen hier te doen. Mijn ervaring met de webshop is dramatisch. Na de bestelling te hebben geplaatst kreeg ik netjes de volgende dag het pakket bezorgd. Ter info heb ik gebruik gemaakt van Afterpay, want mocht er om wat voor reden dan ook het product niet bezorgd worden dan hoef ik hiervoor niet op te draaien.
Die dag werkte ik tot 22:00 uur en was op het moment van bezorgen niet thuis. Gelukkig was het pakketje afgeleverd bij 1 van de buren. ik heb het apparaat uit de doos gehaald en aangesloten met de bijbehorende stroomadapter.
Het apparaat ging niet aan en deed helemaal niks. Dus ik heb contact opgenomen en dit aangegeven, maar de meneer ging helemaal hierin tegen. Volgens hem was dat onmogelijk en was er totaal geen uitval, met andere woorden je liegt wat erg kwalijk is. ik heb het product netjes verpakt en verzendklaar gemaakt.
Ik heb het pakketje aangetekend opgestuurd wachtend op annulering van de order bij Afterpay. maar niets is minder waar. Meneer van de webshop waar ik mee sprak belde mij op en gaf direct aan je hebt een andere adapter gebruikt; mijn antwoord hierop was waarom zou ik dit in godsnaam doen? hij antwoordde ja alles is zo netjes verpakt; mijn antwoord daarop was, dat klopt ik pak alles zo netjes mogelijk weer in en dingen die ik niet hoef te gebruiken zoals een HDMI kabel pak ik niet uit tot dat het product mij bevalt. Hij ging weer hier tegen in en de maat was helemaal vol voor mij, hij maakt je indirect elke keer weer uit voor leugenaar.
Ik wilde zo snel mogelijk van deze onvriendelijk meneer af en wilde niets meer met hun te maken hebben. Maar nee hoor hij gaat het apparaat voor onderzoek opsturen naar MINIX en wilt mijn order bij Afterpay niet annuleren. Dus dat komt er op neer dat ik moet betalen voor iets wat ik niet meer heb. Afterpay gaf aan dat zij het order niet kunnen annuleren tot dat meneer de bestelling annuleert.

Webwinkel beoordeeld op

Men geeft op de eigen site aan dat ze gecertificeerd zijn, wat volgens de tekst van ICTwaarborg NIET zo is, ze intimideren andere MINIX resellers door te stellen dat zij het alleenrecht in de Benelux hebben

Webwinkel beoordeeld op

Terug naar Smart Import Solutions.